Hol tudnék megismerkedni 30-35 év közötti pasikkal? 21 éves lány vagyok, a korombeliek egyáltalán nem vonzanak, , még d*gni sem tudnak rendesen.
Na végre valaki megmondta a frankót xD
30/F
mert talán azok már nem discoba járnak talán.
de van 1-2 hely ahol értelmes 30 körüli pasik is megfordulnak.
Amúgy meg nem csak szórakozóhely létezik. lehet megállóban a pékben az üzeletekben bevásárlóközpontokban, vagy éppen amerre jársz, mindenhol belebotolhat az ember ilyenekbe.
Habár nekem kicsit általánosításnak tűnik h minden korosztályod béli pasit egy kalap alá veszel.
Ja, nem is csodálom, amikor csak a jóképű, izmos, magas pasiknak jutnak lányok, a maradéknak meg nem is jut lány, így huszonévesen prostizni kényszerül, nicns is kin gyakorolnom. 23 évesen egyszer szexeltem és azért is fizettem, senki sem hagyja a gyakorlást nekem és sok sorstársam is így van ezzel.
Á, még, hogy a fiúk válogatósak. -.-
Abból pl., ahogy írsz.
Süt róla, hogy a korodhoz képest is komolytalan vagy, ezenkívül komolynak tartod magad és mindenkit egy kalap alá veszel.
Egyértelműen komolytalan vagy.
Nem akarlak elszomorítani, de a 30-35 közötti pasik sem tudnak d..ni. Ezt onnan tudom, hogy mikor én voltam 30-35 közötti pasi, folyamatosan a 20-25 közötti pasik nőit kellett kezelgetnem. :DD
Ma viszont 35 alatti csajszival még csak beszélgetni sem szívesen állnék le, nem hogy d..ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!