Lányok! Áruljátok el nekem, mi az istenért jártok pasizni 2-4 fős csoportokban?!
Figyelt kérdés
A pasik 98%-a SOHA nem fog odamenni a négyes fogatotokhoz, mert valaki tetszik neki közületek. Legalább néha pár percre szakadnátok szét, de ugye még a WC-re is együtt kell menni.18/F2012. aug. 21. 00:17
11/21 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Nem pasizni mennek. Mondjuk én nem járok bulizni, nem is lenne kivel, de jó így. :)
Neten, parkban, kávézóban ismerkedem, általában egyedül megyek.
21/N
12/21 anonim válasza:
de te honnan látod, hogy valaki pasizni megy?? ha meg már tényleg annyira ezerrel adja a jeleket (amit nem tudok elképzelni, hogy milyen) akkor miért nem mész oda?? o.O
13/21 anonim válasza:
Talán abba a bizonyos 2%-ba nem férsz bele. Mellesleg nem lehet, hogy ha egyedül van valaki akkor "üzletasszonynak" titulálódik?
14/21 A kérdező kommentje:
00:39
azért elég könnyen megkülönböztethető egy csajos este egy "menjünk és nézzük meg a felhozatalt" estétől szerintem.
2012. aug. 21. 00:42
15/21 anonim válasza:
Füstjeleket küld az összes :DDD
16/21 anonim válasza:
Szerintem aki nem vak az egy csajos estén is megnézi a felhozatalt... Konkrét pasizási céllal nem szoktam eljárni, de akkor se kezdeném el csorgatni a nyálam szóval nem tudom, hogy tudnád leszűrni...
17/21 anonim válasza:
Ha én a barátnőimmel megyek ilyen helyre.. akkor a mosdóba max. ketten megyünk.. :)
18/21 anonim válasza:
Így van nem megyünk egyszerre mind mosdóba mert még elfoglalják az asztalunkat XD
19/21 anonim válasza:
a választ ugyan nem tudom, de nem kell ahhoz túl nagy ész, hogy felkérd táncolni, akkor ugye nem megy mind a 4, vagy meghívod egy italra, esetleg küldesz neki egyet, ha tetszel neki, odamegy megköszönni, vagy találj már ki valamit.
20/21 anonim válasza:
Érdekes, mi is jártunk anno szórakozni, sokan, nem csak lányok, és mégis jöttek oda hozzánk leszólítani. Nem lehet, hogy veled van a baj, hogy nemmersz kezdeményezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!