Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Áruljátok el nekem,...

Lányok! Áruljátok el nekem, mi az istenért jártok pasizni 2-4 fős csoportokban?!

Figyelt kérdés
A pasik 98%-a SOHA nem fog odamenni a négyes fogatotokhoz, mert valaki tetszik neki közületek. Legalább néha pár percre szakadnátok szét, de ugye még a WC-re is együtt kell menni.18/F

2012. aug. 21. 00:17
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Hát figyelj haver. Egyedül csajozni jó, de többen csajozni könnyebb. Menj haverokkal, és mindjárt jó lesz a négyes fogat! :) 18/F
2012. aug. 21. 00:21
 2/21 anonim ***** válasza:
27%
Egy férfi odamegy egy nőhöz, egy kisfiú valószínűleg még ijedős hozzá.
2012. aug. 21. 00:21
 3/21 A kérdező kommentje:
Egy nőhöz bármikor. Két nőhöz talán, a haverommal bármikor. Na de amikor egy fél hadseregnyi csaj várja hogy történjen valami, na az készít ki.
2012. aug. 21. 00:23
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
Te bizonyára mégcsak egy kisfiú lehetsz ha ezt nem tudod megoldani:)
2012. aug. 21. 00:24
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha 4-esével vannak, akkor valószínűleg nem is pasizni mentek oda, hanem simán csak szórakozni. Egy nő sosem fog egyedül menni bulizni, többet tuti nem menne haza, ha vki kifigyeli hogy egyedül van.
2012. aug. 21. 00:26
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mennyit jársz például kocsmákba, de általános jelenség, amikor még a budira is fogatban indulnak. Egy az egy ellen nem nagy szám leszólítani valakit, de a fogatból kiemelni azt az egy valakit..
2012. aug. 21. 00:28
 7/21 anonim ***** válasza:

Nekem pont ellentétesek a tapasztalataim...

Ha 4-6-an elmegyünk szórakozni, csak nők, és nem a pasizás miatt, hanem mert ez egy barátnős este, vagy hasonló, minimum félóránként le kell koptatni valakit...

Ez minden esetben így van kb...

2012. aug. 21. 00:29
 8/21 anonim válasza:
Te még sose rúgtál be ezek szerint
2012. aug. 21. 00:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, úgyhogy tudom a szokásainkat. Ne is várd, hogy egyedül leszünk, mert nem igen szoktunk sehova se egyedül császkálni. De nem tudom mi van abban, hogyha odamész hozzájuk és leszólítod. Én nem látok ebben semmi furcsát. Sokkal férfiasabb, mint hogy wc-re menet vki félrehív
2012. aug. 21. 00:30
 10/21 A kérdező kommentje:
00:26-os: ez eddig nyilvánvaló, és meg is értem, hogy egyedül nem mennek bulizni, én se mennék ha nő lennék. De amikor félhomályban két kilométerről és hunyorítva is látszik, hogy ezért jöttek, de legalább egy valaki a csoportból, akkor kellene annak a valakinek például elmennie a bárpulthoz, ahol már meg is lehet szólítani. Ha pedig egy gyökér betámadja már indulhat is hozzá a csoport többi tagja, nem? :)
2012. aug. 21. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!