Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol van az a lány aki olyan...

Hol van az a lány aki olyan rendetlen, hogy a cipője, zoknijai szét vannak dobálva a szobájában?

Figyelt kérdés
Lábfétisem van, érezni akarom végre egy lány lábának, cipőjének, zoknijának "illatát"! (Takarítani meg úgy is szeretek.) F

2012. máj. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Rendben, köszönöm a választ, 15l!

A kérdező.

2013. aug. 8. 16:19
 42/42 anonim ***** válasza:

Sajna sok a buta, primitív nő (legyen bármilyen csinos is). A srác szerintem nagyon is jó fej! A párom is ilyen, s mindjárt a kapcsolat elején bukott a lábamra, ami elejében elsőre, kicsit fura volt, de személyisége ellensúlyozta ezt, át kell nézni ezeken, s kiderül. milyen maga az ember.

Most már elmondhatom, hogy nagyon jó fej, s ez egy szinten meg is állt, ami a romantika keretein belül is szép, kedves, elfogadható. 10 éve boldogok vagyunk:) Rendkívül kreatív hűséges, mély érzésű, s odaadó társra találtam benne, mert akkor nem néztem le, nem egyszerűsítettem le "erre a fura vágyára". Én akkor megbíztam benne, megelőlegeztem neki a többit...És bizonyított:) Ismerőseim le vannak hidalva, hogy még mostanában is udvarol:)Mindenféle "hülyeséget" kitalál,amivel felvidít.

Középkori ruhában nekitámasztja a létrát az erkélynek, s virággal mászik fel. Múltkor, egy kölcsön kért hegedűvel szerenádot adott. Borzalmas volt, de nem ez a lényeg, hanem a tisztelet, az el nem múló szeretet, a szív. Nemrég ódát írt:) Egyszóval, nem unatkozunk:) Ráadásul a lábkényeztetése is finom, rászoktatott.

Persze, nem vagyunk egyformák! De ennek a fiúnak a stílusa nagyon hasonló. És ezért írok ide, hogy ne nézzük le azt aki -pláne ebben a világban!- esetleg már az elején, kicsit nem teljesen normális, mert lehet, hogy épp ő lesz a legideálisabb nekünk:)

2013. nov. 5. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!