Hol van az a lány aki olyan rendetlen, hogy a cipője, zoknijai szét vannak dobálva a szobájában?
Figyelt kérdés
Lábfétisem van, érezni akarom végre egy lány lábának, cipőjének, zoknijának "illatát"! (Takarítani meg úgy is szeretek.) F2012. máj. 28. 18:49
31/42 anonim válasza:
kecskeméti vagyok, 19 éves lány, és ilyen :D mondjuk én reménytelenül szerelmes vagyok már egy éve :(
32/42 A kérdező kommentje:
Végre, egy kecskeméti! Mondd, akarsz-e ismerkedni vagy barátkozni? :)
2012. dec. 10. 17:38
33/42 anonim válasza:
nálunk takaríthatsz a koliban, ha már ennyire szeretsz takarítani. bár lábszag nagyon nincs, de a 3 napja romló kaját igazán kimoshatod, megengedjük. rendetlen lányok vagyunk, mit tehetnénk...
34/42 A kérdező kommentje:
Hol van az a koli? Ugye nem a "világ végén"? Kicsit rendetlennek tűntök, bár pontosan nem tudom mennyire de majd egyezkedünk.
17:36, el ne tűnj nekem! :)
2012. dec. 10. 18:26
35/42 A kérdező kommentje:
Komolyan, ne csináljátok már azt amit néhányan e kérdésnél, írtok egy választ aztán örökre eltűntök! Ha visszakérdezek, légyszives válaszoljatok! Köszönöm és sajnálom ha türelmetlen vagyok.
A 31. (17:36) válaszadót meghívom egy forralt borra Kecskemét főterére. :)
2012. dec. 12. 20:00
36/42 anonim válasza:
Ilyen budapesti csajok írhatnak..
37/42 anonim válasza:
de hallod te amugy az igénytelen csajokra buksz? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ASD ASD ASD "érezhessem zoknijának illatát" Ki ez te??? :DDDDDDDD
39/42 anonim válasza:
Te az a srác vagy, aki 1-2 hónapja használt női cipőket akart venni? ha igen, írj privit :D (dorka)
40/42 anonim válasza:
van ilyen lány, bár én cipőt nem hordok be a lakásba, de egyébként könyvektől kezdve, szennyeseken át, játékokig, amikről rejtélyes módon sosem tudom, hogyan kerülnek a szobámba, MINDEN szana-szét van dobálva...igaz, én nem akarok ismerkedni, csak úgy mondtam, hogy van ilyen :D
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!