Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol van az a lány aki olyan...

Hol van az a lány aki olyan rendetlen, hogy a cipője, zoknijai szét vannak dobálva a szobájában?

Figyelt kérdés
Lábfétisem van, érezni akarom végre egy lány lábának, cipőjének, zoknijának "illatát"! (Takarítani meg úgy is szeretek.) F

2012. máj. 28. 18:49
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

hát, ez nem társkereső oldal, de azért minden jót kívánok :D

ne írj, én fiú vagyok :D

2012. szept. 28. 16:28
 22/42 Fülünyúl ***** válasza:
49%

Na, egy elborult lábszagolgató lábfétises... Ne nyomuljatok annyira lányok, az ilyennek nem kell a nő maga, arra nem izgul, csak egy büdös láb.

Mellesleg néha ha sietek, vagy fáradtan érek haza, én is csak leszórok mindent, de én zoknit nem hordok, csak harisnyákat. És persze később mindig elrakom a szétszórt holmijaimat.

2012. szept. 28. 16:34
 23/42 anonim ***** válasza:
Spongyabob kockanadrág tényleg meleg?
2012. szept. 28. 16:37
 24/42 anonim válasza:
itt vagyok :)
2012. szept. 28. 17:00
 25/42 MadameViciouse ***** válasza:
100%

Vannak lányok akiknek a lábszagát egy férfi is megirigyelné.

Azért kíváncsi vagyok, ha egy ilyen zokni akad a kezedbe milyen fejet vágsz :D

Bocsi off miatt, csak belegondoltam...

2012. szept. 28. 17:13
 26/42 anonim válasza:
Nálam minden szét van szórva, de lábszag azért nem szokott lenni. Most is itt van pont a fejem mellett az ágyban egy pár zokni :)
2012. szept. 28. 17:16
 27/42 A kérdező kommentje:

16:34 - "az ilyennek nem kell a nő maga, arra nem izgul, csak egy büdös láb." - Ilyennek? Ember vagyok, nem "ilyen". Nem próbálom meg ennek az ellenkezőjét bebizonyítani, de egyetérteni sem tudok. Ismerejetek meg, majd vonjátok le a következtetéseket, hogy tényleg csak a lábatok volt a fontos, vagy pedig ti magatok is. :)

17:00 - Hol, hol, hol? :D Én is itt vagyok, de félek, hogy a két itt nem ugyanaz, sok km választhat el.

17:13 - Nagyon örülnék ha már itt tarthatnék, hogy egy lányhoz, a lábához, zoknijához vagy cipőjéhez közel kerüljek, legyen az szagos vagy szagtalan. Tudod mit, ha van ilyen zoknid, próbáljuk ki!

17:16 - "lábszag azért nem szokott lenni." Idézem magam: "Nem kell lábszag a szobában, a szokásos illat bőven elég..." Kár, hogy csak olvashatom, gondolhatok rá, vágyakozhatok, de nem érezhetem az ágyadon lévő zoknid és nem beszélhetek veled.

"Nálam minden szét van szórva" Ismét idézem magam: "Lábszag egy kis takarításért." Szóval rendet is rakok, de csak az útmutatásoddal, hogy legközelebb meg is találd amit éppen nagyon elraknék.

Köszönöm az eddigi válaszokat! :)

2012. szept. 28. 17:41
 28/42 MadameViciouse ***** válasza:

Hát az én lábam nem ilyen elviselhetetlen szagú szerencsére, de ha az lenne akkor is nehéz lenne megoldani, furcsa lenne egy használt zoknit elküldeni pl postán :D

Na mindegy, azért sok sikert a keresgéléshez!

2012. szept. 28. 17:58
 29/42 A kérdező kommentje:
Mennék én a lány és a zokni helyébe, vagy valahol találkozunk, posta nem egészen jó (mondjuk voltak már cipőküldési ötleteim, amit úgy sem használnak, vagy kukába szánnak, de jobb szeretem tudni, látni ki használta, beszélni vele.). Még "melegen" szeretném, éppen akkor levetett állapotában és a lányt sem hanyagolnám, ő is fontos. Elvégre a lányok nem tárgyak. :)
2012. szept. 28. 18:24
 30/42 anonim ***** válasza:
igen van. pl a tesóm...-.- kissé igénytelen
2012. okt. 31. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!