Hol van az a lány aki olyan rendetlen, hogy a cipője, zoknijai szét vannak dobálva a szobájában?
Figyelt kérdés
Lábfétisem van, érezni akarom végre egy lány lábának, cipőjének, zoknijának "illatát"! (Takarítani meg úgy is szeretek.) F2012. máj. 28. 18:49
11/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a utolsó 4 villámgyors választ!
22:16/1. Megyek szívesen, merre laksz? Korkülönbség azonban van egy kevés.
22:16/2. Nincs okod félni, úgy értem teljesen normális vagyok. Mondjuk úgy, egészségesen vagyok hülye, lehet velem hülyülni. :) Semmi rossz szándékom nincs, bár lehet, hogy egy kis lábszag jól esne már. :D
22:18 Én meg imádom a lábad illatát, a kishúgod túl fiatal lehet. :)
22:25 Akkor most már nem vagy ilyen? Nem kell lábszag a szobában, a szokásos illat bőven elég, csak ezen felül szeretném a lábad "illatát" is érezni. :)
Senki sem akar barátkozni és arra lakni mint én? Jelige "Lábszag egy kis takarításért"
2012. jún. 26. 22:38
12/42 anonim válasza:
merre laksz? úgy könnyebb lenne xd
13/42 A kérdező kommentje:
Bács-Kiskun megye. Te?
2012. júl. 5. 19:35
15/42 A kérdező kommentje:
Város is Csongrád vagy csak a megye? Privátban is írhatod. :)
2012. júl. 5. 23:19
16/42 anonim válasza:
nyíregyházán is vannak ilyen csajok???
17/42 anonim válasza:
budapest és nekem még néha bugyijaim is
18/42 A kérdező kommentje:
A bugyiszagolgatás azthiszem különösebben nem érdekel, bár ha arról van szó akkor összeszedem. :) Hány éves vagy?
2012. aug. 26. 18:06
19/42 anonim válasza:
jelen, de az, hogy rumlis vagyok, a mostani páromnak sem gond. :-)))
20/42 A kérdező kommentje:
Nembaj, nem adom fel! Újra és újra kiemelem a kérdést.
Egyszer sikerülie kell már! (Kecskemét)
2012. szept. 16. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!