Hol nezne ki jol a tetovalas, akit szeretnek?
Sajnos nem tudok kepet beilleszteni, de egy borzaszto egyszeru, szamomra sokat jelento dolgot szeretnek tetovaltatni. Merleg a horoszkopom es azt gondoltam magamra tetovalni. A szimbolum maga ugy nez ki, hogy egy vizszintes vonal felete pedig egy kor (ennel picit bonyibb, de ha esetleg rakerestek neten megtalaljatok "merleg szimbolum")
Fiu vagyok, 19, es nem tudom hova tetovaltassam.. A karomra, alkar vagy felkarragondoltam, csuklora(belulre) szerintem lanyos lenne..
Aki esetleg jobban ert hozza, hogy ez mekkoraba es hol nezhet ki jol esetleg, az tudna segiteni? Nem szeretnem ha nagy lenne, mint egy sarkany vagy mittudom en.. De azert pici se legyen.. Legyszi tudtok segiteni? Megkoszonnem, es remelem neten ratalaltok, bocsi nem tudom hogy kene kepet beilleszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!