Hogy kerjek idopontot ha tetkot szeretnek? Menjek be vagy facebookon? Nem tudom hogy mukodik, elso tetkom lenne
Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 17:46
1/3 anonim válasza:
Menj be szemelyesen, igy konnyeben eltudod magyarazni mit akarsz, es latja a muvesz is a ,, vasznat,, ( mekkora helye van alkotni).
2/3 Metionin válasza:
Be kell menni mindenképp hogy lemérje a felületet a tetkós plusz a részleteket jobb személyesen megbeszélni. Én ráírtam fészen hogy mikor ér rá és adott időpontot amikor megbeszéltük a terveket.
3/3 anonim válasza:
Ne csináltass tetkót. Talán menőbb leszel tőle, de az múlandó. Később megbánhatod, főleg, ha olyan párt találsz, akinek nem tetszik. És azok vannak többségben, akinek nem tetszik.
Van róla statisztika, hogy álláskeresésnél hátrányban vannak a tetkósok. Azt is bizonyítják a számok, hogy a tetkósok között gyakoribb az agresszív természetű, ezért sokan igyekeznek távol tartani magukat tőlük, kevésbé szeretők, megértők velük, nehezebben fogadják el őket.
Egy tetkós nő meg még kevésbé elfogadható. Sokkal gyakrabban leszólítják, durvábban bánnak vele, többször kerül bajba, pláne ha nagy, és jól látható helyen van.
Ezt akarod egy szalmaláng életű menőségért, vagy egy társasághoz való tartozásért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!