Szeretnek egy tetovalast, ami azt szimbolizalja, eros vagyok! Otlet?
Sok vackot meg eltem mar, csaladdal, parkapcsolattal, egeszseggel kapcsolatban, es szeretnek valami pici tetovalast, mintat amire ha ranezek azt juttatja eszmbe, hogy eros vagyok, sok mindent vegig csinaltam mar, menni fog tovabbra is! Van esetleg otletetek?
Van mar tetovalasom, nem ez lenne az elso.
Es nem rokonyodok meg attol sem, ha nem valami szemelyre szolo minta lenne. :)
Ötletem az, hogy olyan legyen, más ne ezt olvassa ki tetkódból.
Nehogy meg akarjon győződni, netán téged meggyőzni tévedésedről!
itt van pár erőt szimbolizáló motívum (kedvencem a teafilter, egy idézet miatt, de ez csak én vagyok :D)
Egyébként én a helyedben elgondolkodnék, hogy mi volt az, ami ezekben az időszakokban állandó volt, nem változott, vagy mindig megnyugtatott, emlékeztetett, hogy minden rendben lesz. Lehet ez akár dalszöveg, felhők az égen, a cicád/kutyád/halad/vízilovad, a lényeg, hogy átsegített valamennyire, lenyugtatott a nehéz időkben. Már ha persze van ilyen dolog, amire így emlékszel vissza. Én is ez alapján választottam ki, hogy mit tetováltatok magamra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!