Tudnatok segiteni? Neten kerestem a tetovalasnak a jelenteset amit szeretnek de nem talaltam ti tudjatok esetleg hogy van e jelentese? Tobbi lent.
Szeretnek olyan tetovalast ami olyan mint pl egy karkoto hogy egy fekete vonal a csuklon vagy konyokon van akinek a bokajanal van 1 vagy tobb ilyen vonal tetovalas.ilyet szeretnek en is es a vonalba pedig a dedim szuletesenek a datumat aki mar nincs sajnos velem. Az o emlekere szeretnem.
19/F
Bemész egy tetoválóhoz, és elmondod neki ugyanezt.
Pontosan tudni fogja, hogy mit akarsz, és mintákat is mutat.
Bár nem tudom, hogy másoknál mit jelent, de az egyik ismerősömnek szintén van egy ilyen tetoválása. Nála ha jól tudom, akkor ilyen spirituális, zen dolgokkal kapcsolatos jelentése van.
Gondolom erre gondolsz, de rengeteg variációja van ennek a körnek. Viszont nem hiszem, hogy mindenkinél ugyanazt jelenti.
Egyébként meg bármit tetováltatsz a lényeg az, hogy számodra legyen fontos a jelentése, mert akkor évek múlva se bánod meg, hogy tetováltattál.
Egyébként a körbe vonal a japán antikvitásban a bűnözők stigmája volt. Ha valaki csinált valami stiklit akkor egy életre megjelölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!