Megvan mit szeretnek a kérdés a hova?
Figyelt kérdés
Már meg is rajzolta egy ismerősöm a képet, amit elképzeltem és magamra szeretnék tetováltatni. Viszont. Eredetileg alkarra szerettem volna, de ott egy kezfogásnál már látszik és tanárnak tanulok, így nem tartom jó ötletnek. A másik ami tetszik az a bordáknál oldalt, de utánaolvastam és állítólag ott az egyik legfájdalmasabb. Valakinek nincs ötlete, hogy hova lehetne ezeken kivűl?2018. jan. 14. 19:29
1/3 anonim válasza:
A legfájdalmasabb a koponyán. Minél kevesebb hús/zsír van a bőr és csont között annál jobban fáj.
Ha másnak kell megmondani hogy hova, akkor várj vele addig, amíg magadtól nem tudod a választ!
Nekem pld. a bal vállamon van - de semmi garancia arra, hogy te nem bánnád meg ha oda varratnád. Ha te nem ismered magad annyira, hogy erre tud a választ, idegenek honnan tudnák?
Annyit azért javasolnék, hogy olyan helyre, amit a nyári öltözet is eltakar. nem csak a választott pályád miatt, de ha megöregszel, akkor nagyon csúnya tud lenni egy régen jól kinéző tetkó.
2/3 anonim válasza:
Ha ekkora probléma az, hogy látszik, akkor szerintem ne csináltass tetoválást.
3/3 anonim válasza:
Én sem értem ezt a vacillálást. Alkarra szeretted volna, nyilván azért is, hogy minél többen lássák. Aztán mégsem, mert látszik. Döntsd el, hogy szeretnéd-e, hogy mások is lássák ill., hogy te szeretnéd-e látni, nemcsak a tükörből. Ha végül is nem akarod közszemlére tenni, max. nyáron egy ujjatlan pólóban, akkor lehet a felkarodon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy látsszon mások számára, akkor arról kell döntened, hogy akarod-e, hogy számodra könnyen látható legyen. Ha igen, akkor lehet a combodon, hasadon, mellkasodon, ha az is elég, ha tükörből látod, akkor lehet az oldaladon, a hátadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!