Szeretnék egy tetoválást, de nagyon félek. Mennyire fáj?
Gondolom lany vagy 😊 . Ne izgulj nem oylan durva. Siman ki lehet bírni
Nekem meg kicsit jo érzés is amikor varnak XD . Meg imadom a hangjat 😂. Alig varom hogy megint mehesek. Cska beigertem ithol hogy a többi mintat majd csak érettsegi utan fogom... Felelutlen igeret volt mert nehzen bírom 😂 . Nagyon mennek mar XD . De ha megigertem akkor cska megvárom😂 . Na de lényeg a lényeg ne félj nem annyira fájdalmas mint hiszed. Simán kibírható.Föleg mert egy smile nagyon hamar meglesz... De a nagy mintakat is ki lehet bírni . De jól átgondoltad a smilet ? Mert ha van jelentese a szamodra akkor rajta csináltasd meg 😃 . De ha nincs akkor ne csináltasd meg mert megbanod késöbb. Nekem meg kb. 8 tetkom lesz . Dr mindet sok eve terveugetem már. És sokszor átgondoltam. Es lehet lesz több is . De csak akkor ha lesz meg olyan minta ami sokat jelent nekem... De lehet hogy már csak ez a 8 lesz..
18/F
Kedves 2. válaszoló!
Megnyugodhatsz, hogy nem érdekelne, ha kinevetnek, a lényeg, hogy nekem tetszen. Az meg a másik embert minősíti, ha kineveti az illetőt egy szomorú szmájlis tetoválás miatt. Én sem nevetek ki senkit azért, mert úgy néz ki, ahogy akar, a saját döntése, mit csinál önmagával.
Nekem iszonyatosan alacsony a fajdalom kuszobom. Nemhogy vervetelnel elajulok, de ha valami nagyon faj attol is. 20/L
Van 2 tetovalas is mindket fulem mogott. Tapogasd ott meg, kepzed el milyen vekony a bor, hogy uti a koponyam a tu.. es kibirhato! A masodik jobban fajt, mert egyedul mentem, izgultam, feltem egyedul, az elsonel meg fogta a baratom a kezem. Iszonyat felos es izgulos vagyok :) ennek ellenere megcsinaltattam azt a kettot, szeretnek egy harmadikat nemsokara, van egy septum piercingem es ket mell pcm is. Nagyon nyafogos siros parazos mindentol hisztizos “jaj de nagyon faj” kislany voltam mindig is, de ezeket tuleltem. Szoval semmi nem lesz :)
Ott jobban faj inkább eget, ahol kevésbé érintkezik a test részünk mással, kevésbé husosabb és közel a csont.
Úgy képzeld el mintha egy tüvel karcolják a borodet, ez nem olyan mint egy vérvétel és ha meg szúrnak úgyis véghez viszed.
Nekem intim tattoo van ott is vékony a bor de kibirtam és ez 1/5 órás volt a mosoly ) 10 perc kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!