Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon szeretnék tetoválást,...

Nagyon szeretnék tetoválást, de félek tőle. Valaki esetleg válaszolna a lent található kérdésemre?

Figyelt kérdés

Lehet-e kapni olyan érzéstelenítő kenőcsöt, vagy bármiféle dolgot, ami elveti a fájdalom érzetet, és ajánlott, lehet használni, pl. az alkohol felejtős, mert úgy nem fognak hozzá a varráshoz, valami használhatóra gondolok, hogy esetleg létezik e olyan szer/kenőcs.

Előre is köszönöm a válaszokat! (A kritikát, oltást nem kérném, én szépen, normálisan tettem fel a kérdésemet, lehetőleg mormális válaszokat szeretnék, ill. az alkaromra szeretném majd a tetoválást...)

2016. júl. 19. 01:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Ill. azt is hallottam, hogy némely, de lehet szinte mindegyik "nagyobb" tetoválószalonban lehet kérni fájdalomcsillapító kenőcsöt az adott testrészre, mert ugye nem mindenki bírja a fájdalmat, de szeretne tetoválást, mert tetszik neki, és így is megcsinálják.
2016. júl. 19. 01:54
 2/9 anonim ***** válasza:

A tetováló fog használni ilyen szert, ami valamennyire segít. Meg aztán a szervezeted is próbál segíteni :D Egy idő után csak a "zsibbadást" érzed majd.

Ne aggódj :)

2016. júl. 19. 02:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem fog fájni,csak bizsergető fogsz érezni!Nyugi!

Nekem a nyakamon van,meg se éreztem!

2016. júl. 19. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a fertőtlenítőn kívül semmit se kentek, igaz nem is kértem.

Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e, de ha használtál már epiláló gépet pl. a lábszáron: nagyjából ilyen fájdalomra számíthatsz, és ahogy a vádlin is vannak érzékeny és kevésbé érzékeny területek, a tetoválás során is fogod tapasztalni, hogy van olyan terület, ami nem fáj, és van ami kicsit jobban.

Egyébként ha annyira elviselhetetlen lenne, nem lenne lassan mindenkinek. :)

Nekem négy is van, egy a bordákon, ahol pont csiklandós is az ember. Erre még a tetováló is megkérdezte, hogy "biztos?". És túléltem. (Sőt itt is volt szinte érzéketlen terület.)

Most leginkább azért félsz tőle, mert nem tudod, hogy milyen lesz, el lehet-e viselni, stb. Hidd el, utólag jót fogsz röhögni magadon, hogy ettől ennyire paráztál.

2016. júl. 19. 07:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha érzékenyebb területen tetoválnak, akkor meg fogják kérdezni, hogy kérsz-e érzéstelenítő krémet. Ez egy picit lezsibbasztja az adott területet. Egyéni érzékenységtől is függ, hogy mennyire fáj, meg főleg attól, hogy hova kerül a tetkó. Nekem van olyan, amit szinte alig éreztem, de pl. hátul a csípőmön van egy nagyobb minta, az a gerinc közelében eléggé fájt. Alkoholt ne igyál és fájdalomcsillapítóval is óvatosan, mert van, ami vérzékenységet okoz, ami nem jó tetováláskor!

Szerintem egyébként simán ki lehet bírni egy tetoválást.

2016. júl. 19. 15:17
 6/9 anonim válasza:
Az én tetoválásom a lábfejemen van. Azt mondták, hogy ez az egyik legérzékenyebb terület és nagyon fog fájni, mégsem fájt igazán. Nem azt mondom, hogy kellemes volt, de az igazi fájdalomtól nagyon messze volt. Nekem egy epilálás jobban fáj :)
2016. júl. 19. 15:25
 7/9 anonim válasza:
Én 15 évesen csináltatam az alkaromra egy láncfűzért és nem is éreztem egyáltalán. Egyébként lány vagyok.
2016. júl. 19. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én kimondottan élvezem az érzést, mikor tetoválnak, sokszor jobb, mint egy szex :) Nem vagyunk egyformák ugyan, de pl a lapockámnál különösen jó volt, relaxáltam közben.
2016. júl. 20. 12:43
 9/9 anonim válasza:
nem fáj annyira kérd meg a tetoválót hogy tinta nélkül a tűvel kicsit megszúrjon amúgy fájdalom csilapításként smoke some weed
2016. júl. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!