Nagyon szeretnék tetoválást, de félek tőle. Valaki esetleg válaszolna a lent található kérdésemre?
Lehet-e kapni olyan érzéstelenítő kenőcsöt, vagy bármiféle dolgot, ami elveti a fájdalom érzetet, és ajánlott, lehet használni, pl. az alkohol felejtős, mert úgy nem fognak hozzá a varráshoz, valami használhatóra gondolok, hogy esetleg létezik e olyan szer/kenőcs.
Előre is köszönöm a válaszokat! (A kritikát, oltást nem kérném, én szépen, normálisan tettem fel a kérdésemet, lehetőleg mormális válaszokat szeretnék, ill. az alkaromra szeretném majd a tetoválást...)
A tetováló fog használni ilyen szert, ami valamennyire segít. Meg aztán a szervezeted is próbál segíteni :D Egy idő után csak a "zsibbadást" érzed majd.
Ne aggódj :)
Nem fog fájni,csak bizsergető fogsz érezni!Nyugi!
Nekem a nyakamon van,meg se éreztem!
Nekem a fertőtlenítőn kívül semmit se kentek, igaz nem is kértem.
Nem tudom, hogy fiú vagy lány vagy-e, de ha használtál már epiláló gépet pl. a lábszáron: nagyjából ilyen fájdalomra számíthatsz, és ahogy a vádlin is vannak érzékeny és kevésbé érzékeny területek, a tetoválás során is fogod tapasztalni, hogy van olyan terület, ami nem fáj, és van ami kicsit jobban.
Egyébként ha annyira elviselhetetlen lenne, nem lenne lassan mindenkinek. :)
Nekem négy is van, egy a bordákon, ahol pont csiklandós is az ember. Erre még a tetováló is megkérdezte, hogy "biztos?". És túléltem. (Sőt itt is volt szinte érzéketlen terület.)
Most leginkább azért félsz tőle, mert nem tudod, hogy milyen lesz, el lehet-e viselni, stb. Hidd el, utólag jót fogsz röhögni magadon, hogy ettől ennyire paráztál.
Ha érzékenyebb területen tetoválnak, akkor meg fogják kérdezni, hogy kérsz-e érzéstelenítő krémet. Ez egy picit lezsibbasztja az adott területet. Egyéni érzékenységtől is függ, hogy mennyire fáj, meg főleg attól, hogy hova kerül a tetkó. Nekem van olyan, amit szinte alig éreztem, de pl. hátul a csípőmön van egy nagyobb minta, az a gerinc közelében eléggé fájt. Alkoholt ne igyál és fájdalomcsillapítóval is óvatosan, mert van, ami vérzékenységet okoz, ami nem jó tetováláskor!
Szerintem egyébként simán ki lehet bírni egy tetoválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!