Jövőhéten megyek tetoválást csinálni. Fellehet készülni rá, és ha igen, hogy? Esetleg valami tapasztalat mellkastetoválásnál?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 14:43
1/6 anonim válasza:
Nehéz és költséges eltűntetni 2 év múlva, amikor megbántad.
2/6 anonim válasza:
Hogy akarsz erre felkészülni?Minél többet gondolkodsz ezen annál jobban fogsz parázni..én is így voltam vele,annyira fel voltam készűlve rá hogy fájni fog hogy be se akartam menni.Aztán már untam magam nem hogy fájt..Nekem a kulcscsontom alatt van.
3/6 anonim válasza:
ne igyál előtte alkoholt, és ne szolizz. Otthonra vegyék bepanthen krémet (nem pluszosat), fóliát, és hozzá orvosi ragasztószallagot (minden patikában van)
4/6 anonim válasza:
Tetoválàs előtt egyél rendesen, pihend ki magad.
5/6 anonim válasza:
Aludd ki magad, egyél, igyál, ne piálj és gondolj minél kevesebbet rá, rögtön előtte úgyis parázni fogsz.
6/6 anonim válasza:
Amíg az első vonalat meg nem húzza, parázni fogsz aztán ahogy ez megtörtént meg fogsz lepődni, hogy "Csak ennyi?" (nálam így volt) egyél, igyál előtte, mert van akinek leeshet a vércukra tőle és beájul, én egy szelet pizzát benyomtam a 6 órás tetoválásom előtt és semmi bajom nem volt. Aludd ki magad előtte, és próbálj nem ráparázni. Otthonra vegyél Bepanthen krémet (ne a pluszt hanem csak a sima kéket), Claraseptet (ez antibakteriális szappan, minden fóliázás előtt érdemes lemosni vele mert amúgy is mosni kell, mert egy seb és tisztán kell tartani nem szabad, hogy bepálljon) meg az a barna orvosi ragasztó szalag. Esetleg valami hidratáló testápolót is beszerezhetsz amivel hámlás után kel kenegetni. nagyjából ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!