Ki a legjobb női tetoválóművész Budapesten és melyik szalonban dolgozik?
Miért tetted külön bele a kérdésbe, hogy nem szól bele abba amit akarsz? Ennyire extrém a hely ahova szeretnéd vagy a minta?
Egyébként őket ajánlom:
Én Vikivel varratok, de az összes csaj nagyon ügyes :)
Én háromszor varrattam vele, sose változtatott meg semmit amit szerettem volna, szóval ezzel nem lenne gond.
Sőt, mindig tervezett nekem, és mindig hihetetlen jól eltalálja amit szeretnék :)
A legjobb? Tudtommal nincs legjobb, de akiről azt állítják az Bélteczky Zsófi. A munkái nagyon gyönyörűek, sok kiállításon-expon vesz részt. Régebben az Invictusban dolgozott, de már ott is nagyon nehéz volt bekerülni hozzá, most ha jól tudom itthon a The Tattoo Shop-ban, külföldön pedig a német Invictusban fordul meg még.
A várakozási idő nagyon hosszú nála, de az biztos, ha hozzá mész, sose bánod meg.
De nem csak ő létezik persze!
Rengeteg nagyon szépen és jól tetováló nő létezik, sőt, némelyik hölgy lepipál sok másik férfi tetoválót is.
Persze függ, hogy milyen stílus kell neked.
Pl: dotwork stílusban szeretnél színesben tetoválást félhátas méretben, akkor lehet nem a realisztikus témában profi a legjobb választás.
Szóval érdemes alaposan szétnézni, megnézni, ki milyen témában a legotthonosabb és ahhoz fordulni, aki a te általad elképzelt tetoválás stílusában a legjobb ;)
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!