Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha minőségi és sok tetkót...

Ha minőségi és sok tetkót szeretnék, mennyire érdemes a legjobb tetoválók közül választani?

Figyelt kérdés
Mindkét alkart,mindkét vádlit és hátat is be szeretném tetoválni.Tudom,hogy nem két fillér lesz.A kérdés az lenne,mennyire éri meg egy olyan tetoválót választani aki egész országba híres és mondjuk top10be van országos szinten.Vagy elég egy középkategóriás tetováló is?Mekkora a különbség egy nagyon jó nagyon drága tetováló munkája és egy közepes szintű,nem drágán dolgozó közt.Mivel egy életre szól szerintem érdemes a drágát választani vagy sem?
2015. ápr. 5. 01:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne a drágát válaszd, hanem a jót. Drágán is van sz.r. (pl westend)

Én úgy választottam tetoválót, hogy tudtam, milyen stílust szeretnék, ehhez választottam művészt.

2015. ápr. 5. 08:32
 2/2 anonim ***** válasza:
72%

1. Ahogy az 1. írta nem minden az ár. Egy plázában dolgozó drága,hiszen ott az üzlet bérleti díja nagyon sok és ki kell termelnie.De nem biztos,hogy attól még jó is.

2. Stílus függő a dolog. Attól,hogy valaki pokolian jól csinál fotórealisztikus műveket,nem biztos,hogy jól bánik a színekkel és ezért arra más szaki kell.

Exem csináltatott egy teli hátast,ott a rajzot felrakta egy srác,de ő korrektül megmondta,hogy a színezést nem vállalja,mert nem ért hozzá,ajánlott egy másik szalont,másik szakival és ő színezte ki.

2015. ápr. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!