Csináltatni szeretnék egy tetoválást! Nagyon sok dologtól félek! Szerintetek?
Az alkaromra szeretnék egy kb 3-5 cm-est! Félek, hogy egyszer majd megbánom, nem fog tetszeni!
És ami a legrosszabb, hogy mindennél jobban félek a tűtől. Elmondhatatlanul! Mi van ha elsírom magam? Egy hülye kényes p*ának tartanak majd....
Tapasztalat..?
20/L
Oda ne csináltass. Nekem is ott van és nagyon megbántam, de ilyenkor még takarni sem lehet a meleg miatt, m nem mászkálhatok hosszú ujjúban. :///
Ha mindenképp akarsz, akkor olyan helyre, ami nem ilyen feltűnő.
De ez csak az én véleményem...
A tűtől tényleg ne félj,m nem látszik belőle semmi.
van az alkaromon (is) tetoválás és egyáltalán, abszolút nem bántam meg! sőt, imádom!
viszont, ha már előre attól félsz, hogy majd meg fogod bánni és nem fog tetszeni, akkor felesleges csináltatnod.
a tűt pedig valóban nem úgy kell elképzelni, mint egy injekciós tűt. tényleg alig látszanak a végei. ne nézz oda, fordulj el, esetleg vigyél valakit magaddal, akivel tudsz beszélgetni és eltereli a figyelmed!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!