Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Holnap megyek tetoválást...

Holnap megyek tetoválást csináltatni de nem tudom mit kell ilyenkor tenni, hogy ne fájjon annyira? Nektek mi vált be? Vagy mit csináltatok előtte?

Figyelt kérdés

2013. febr. 23. 01:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Örültem, hogy végre lehet, és ezért a fájdalmat sem éreztem annyira:).
2013. febr. 23. 01:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is: [link]
2013. febr. 23. 02:09
 3/6 anonim válasza:
100%
Nem nagyon tudsz mit csinálni ellene. Lényeg, h egyél előtte, vigyél valami édesebb üdítőt mert leeshet a vércukrod és szédülhetsz.
2013. febr. 23. 02:21
 4/6 SzilKa ***** válasza:
100%

Legyel kipihent es egeszseges, ha lany vagy, ne legyen mensid. Egyel-igyal elotte, es ne parazz ra.

Egy tetovalo

2013. febr. 23. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit se tudsz csinálni. Ha lány vagy, akkor annyit tudsz csinálni, hogy nem menstruáció közben/közvetlen előtte mész el, mert akkor érzékenyebb az ember, alacsonyabb a fájdalomküszöbe. De mást nem tudsz csinálni. Lehet, nem is fog fájni.
2013. febr. 23. 15:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat kész van a tetoválásom..... Nem volt a legkellemesebb de nem fájt annyira.
2013. febr. 23. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!