Tetoválást szeretnék csináltatni csak nemtudom hogy mit. Tudnátok nekem irni szövegeket? Ilyen családdal kapcsolatosokat
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 23:39
2/7 anonim válasza:
Tudnék. Bár tök mindegy mit mondok, nem én fogom viselni egy életen keresztül. Viszont ha te ekkora lúzer vagy, hogy magad sem tudod, hogy mit akarsz, idegenek mondják meg, akkor mi a fenének a tetkó???
3/7 anonim válasza:
Nem tudod mit, akkor ne tetováltass...
4/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Csak akkor csináltass tetoválást, ha valóban tudod, mit szeretnél. Ne vadidegenek által random összeszedett dolgokat varrass magadra.
5/7 anonim válasza:
nem. majd ha TE akarsz tetoválást, akkor tudod, hogy mit akarsz magadon hordani életed végéig.
6/7 anonim válasza:
egyre több ilyen kérdést látok itt, siralmas. tele van a világ ócska divattetkókkal, végtelen jel meg mittudomén mi a menő mostanában, akkor varrasd magad ha tudod is mit akarsz.
7/7 anonim válasza:
ilyenek inkább ne is tetováltassanak... úgy érzem néhány embernél 13 évesen is több eszem van!
csak azért tetováltatni, mert az menő teljesen hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!