Tetoválást szeretnék csináltatni. Az a felirat lenne, hogy "Dreams come true". Az úgy helyes? Vagy nagyon gáz, ha nincs előtte a " The "?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 01:58
1/7 anonim válasza:
Szerintem jobb a "The" nelkul. :)
Ha megkerdezhetem hova fogod varratni? Szinesben lesz vagy csak szimplan fekete lesz? :)
2/7 anonim válasza:
Ja, 'The' nélkül szerintem is jobb :))
4/7 anonim válasza:
úgy helyes nyelvtanilag hogy nincs előtte "the"
5/7 A kérdező kommentje:
Hátamra lesz, szimpla feketével :)
Azért kérdeztem itt, mert volt olyan, aki szerint hülyeség lenne 'The' nélkül fel varratni és kiváncsi voltam, nem tudtam dönteni.
Köszönöm szépen a válaszokat
2013. márc. 19. 11:45
6/7 anonim válasza:
vagy esetleg 'a dream came true' :D de ezt csak akkor, mikor életed legnagyobb álma valóra válik :P na jó, vicc volt, rajtad lesz :) (és 'the' nélkül jobb)
7/7 anonim válasza:
Ha ott a "the",akkor az "A álmok valóra válnak". Szóval nem jobb anélkül,hanem csak akkor értelmes. Amúgy azt se értettem soha,aki nem perfekt angolból,mégis úgy akar menőzni az üzenőfalán,nemhogy még tetkót angolul,ha ilyen alap dolgot nem tudsz. Ne vedd bántásnak,csak azért írtam le,mert a tetkónak rólad kell szólnia,ez esetben viszont nem értem,miért ne lehetne magyarul íratni! Még egyedibb is lenne. Tök fura,hogy kínaitól kezdve a héberig mindent varratunk,magyart meg senki. Más nemzetnél ez nem így van. Ezt nem "magyarkodásból" mondom,én is gondoltam angol tetkóra,de az az életem (jobbik) része,így csak azért..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!