Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválást szeretnék ami két...

Tetoválást szeretnék ami két gyerekem neve lenne de félek hogy alergias lehetek rá mert nagyon érzékeny a böröm nem tudom merjek e bele vágni?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézd. Vagy megcsináltatod a tetoválást, és reménykedsz benne, hogy nem lesz gond, vagy inkább nem vágsz bele.

Allergiás bármikor lehetsz tőle. Kolléganőmnek 3 éves tetoválása okozta az allergiás tüneteket. Addig nem volt gond.

2017. ápr. 2. 00:34
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Meg a gyermek szeretetet nem úgy kell kimutatni.
2017. ápr. 2. 06:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Csináltass előtte allergia tesztet.
2017. ápr. 2. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:
A tetoválás allergia nem szűrhető ki előre, 5-10-15 év múlva is előjöhet. Vagy kockáztatsz, vagy nem lesz tetkód. De véleményem szerint mindenki kockáztat :) Én tudom, hogy fémallergiám van ezért nem lehet színes tetkóm, a feketétől 3 év alatt egyelőre semmi bajom sincs (pedig érzékeny helyen is van mindhárom tetkóm)
2017. ápr. 2. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!