Gerincen végig futó és a derékkal egybekötött szexi tetoválást szeretnék milyen legyen?
Nem divat tetoválást szeretnék!!
Nagyon szeretem az ezotériát hiszek a sorban és a jóslatokban. Álomfogók nagyon tetszenek és még a holdfázisok is
Az első választásom (lehet nem szexi) ezek voltak a két mintát szeretném összekapcsolni valahogy.
Igazad van, hogy az álomfogó (sajnos sokan divatból varratják magukra az igazi lényegét nem tudván) most nagy divat ezért nem ez a választásom.
Amit linkeltél, az mondjuk tökéletes példája a jelentés és értelem nélküli divattetkóknak. A leírásodat olvasva azt hittem, hogy holdsorozat lesz, vagy csillagképek, vagy hasonló, de így...
Persze szép-szép, de szerintem nulla egyéniség van benne.
A szexiséghez meg pláne nem tudok hozzászólni. Ha alapból az vagy, akkor a tetoválás rátesz egy lapáttal, különleges nőn nagyon szexi-erotikus is lehet, de ha meg amúgy totál közönséges vagy, akkor ezen a tetkó sem segít, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!