Egy nőn szexi ha sok tetoválás van?
Utolsó, ez nem igaz! A tetoválás az önkifejezés egy formája, jó, van aki csak divatból csináltatja, de van, akinek sokat jelent.
A kérdésre vissza térve pedig attól függ, mekkorák. Ha csak pici feliratok, vagy ilyesmi, az teljesen jó, de a nagy nonfiguratív minták már totál visszataszítóak.
Szia!
#5 által linkeld csaj nem csúnya, a tetoválásai csúnyák csak.
Igen, lehet szexi is, de maga a nő (alakja, arca, szemei) illetve ruhája többet nyom ilyen téren a latba.
Én szeretem a tetoválásokat, de nem az értelmetlen pöttyöket és vonalakat, amit egy haver a nappaliban egy átalakított elektromos autóval és fésűnyéllel szegez bele valakibe.
Egy tetoválás legyen igényes, szép munka. Sok fekete-fehér, azaz szürkeárnyalatos minta is szép, bár én a színesebbekért jobban oda vagyok. A felirat tetoválás is akkor "szép" ha nem valami közhely, és szépen van megcsinálva.
Engem nem zavar, ha egy nő tele van tetoválva, ha tényleg szépen van megcsinálva. Ha viszont ilyen foltos vackokkal, mint #5 által linkelt csajszin, az nem valami vidám.
De ugyanúgy szexi tud lenne a pár pici, vagy egyetlenegy tetoválás is, mint a tetoválatlan bőr.
Persze sok embernek vannak szereotípíái sok dologgal kapcsolatban... ez ellen semmit sem lehet tenni.
Remélem örülsz válaszomnak ;) Bármi kérdésed lenne, privátban tedd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!