Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy nőn szexi ha sok tetoválás...

Adryalexa kérdése:

Egy nőn szexi ha sok tetoválás van?

Figyelt kérdés

#tetoválás #szexi tetoválás
2014. szept. 27. 16:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Nekem nem tetszik a tetoválás. Egy nő természetes szépségében legyen szép. Bevallom hogy mindig elgondolkodom egy-egy tetovált nő láttán azon, hogy azt a pénzt miért nem pozitív dologra költi. Például ha mindenképpen nyomja a pénztárcát az a néhány húszezres, akkor például egy anyajegy eltüntetésére célszerű költeni, nem pedig egy még meg nem lévő anyajegy (tetkó) odahelyeztetésére.
2014. szept. 27. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem pont fordítva.
2014. szept. 27. 16:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mennyi, milyen és hol
2014. szept. 27. 16:58
 4/13 anonim ***** válasza:
2%
Nagyon ronda. Főleg meg azok a kínai jelek, meg amikor kutyát tesznek oda. Szerintem meg lelkileg nincsenek rendbe azok akik tetováltatnak. A természetes szépség sokkal szebb. Ha meg nem szép valaki akkor meg felesleges még tovább rondítani rajta.
2014. szept. 27. 17:10
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

ez a csaj pl ocsmány:

[link]

de van nyilván ellenpélda is.

2014. szept. 27. 17:11
 6/13 anonim ***** válasza:
2%
Én már a keveset is visszataszítónak találom. Az ilyen nő feltehetőleg el a karja takarni magát valamivel, szégyelli a testét, ezért bújik tetoválás mögé.
2014. szept. 27. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez nem igaz! A tetoválás az önkifejezés egy formája, jó, van aki csak divatból csináltatja, de van, akinek sokat jelent.

A kérdésre vissza térve pedig attól függ, mekkorák. Ha csak pici feliratok, vagy ilyesmi, az teljesen jó, de a nagy nonfiguratív minták már totál visszataszítóak.

2014. szept. 27. 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ott a baj, hogy ebben az országban még ott tartanak az emberek, hogy csak nonfiguratív tetoválás létezik. tetoválóként dolgozom, és bár találkozom még ezzel, már felváltották a minőségi tetoválások ezt a vonalat. ha szépen, esztétikusan van kitetoválva valaki, az ég világon semmit nem ront rajta, ha tudja viselni, akkor igen lehet szexi is. ti meg bénák vagytok és pontozzatok le. :)
2014. szept. 27. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:
igen szexi de nem az a nagyon sok. az alkaron, a vádlin, és csipőn derékon jönnek be legyen az akármilyen tetkó
2014. szept. 27. 18:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

#5 által linkeld csaj nem csúnya, a tetoválásai csúnyák csak.

Igen, lehet szexi is, de maga a nő (alakja, arca, szemei) illetve ruhája többet nyom ilyen téren a latba.

Én szeretem a tetoválásokat, de nem az értelmetlen pöttyöket és vonalakat, amit egy haver a nappaliban egy átalakított elektromos autóval és fésűnyéllel szegez bele valakibe.

Egy tetoválás legyen igényes, szép munka. Sok fekete-fehér, azaz szürkeárnyalatos minta is szép, bár én a színesebbekért jobban oda vagyok. A felirat tetoválás is akkor "szép" ha nem valami közhely, és szépen van megcsinálva.

Engem nem zavar, ha egy nő tele van tetoválva, ha tényleg szépen van megcsinálva. Ha viszont ilyen foltos vackokkal, mint #5 által linkelt csajszin, az nem valami vidám.

De ugyanúgy szexi tud lenne a pár pici, vagy egyetlenegy tetoválás is, mint a tetoválatlan bőr.

Persze sok embernek vannak szereotípíái sok dologgal kapcsolatban... ez ellen semmit sem lehet tenni.

Remélem örülsz válaszomnak ;) Bármi kérdésed lenne, privátban tedd ;)

2014. szept. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!