Ilyen tetkó egy nő csuklóján szexi vagy sem?
2016. febr. 4. 21:58
2/11 anonim válasza:
Nem rossz! De nem szexi. Csak olyan... van, és kész.
3/11 anonim válasza:
Nem mondanam,hogy szexi de szep. :)
Nekem a kulccsontom alatt van egy tetkom, a mellem folott.. Madarak.
4/11 anonim válasza:
Hogy lehet egy tetkó szexi? Max szép vagy csúnya... a belinkelt szerintem szép, már addig amíg meg nem kopik.
5/11 anonim válasza:
Pedig lehet. Megfelelő tájékokhoz megfelelő körítésként!
6/11 anonim válasza:
Lehet szexi egy tetovalas ha annak jelentossege van pl. vakaki szamara es jo helyen van.
Nekem hatul, alacsonyan a csipomon van egy izleses betuirassal annyi,hogy "Soy Tuyo" felirat. Ami azt jelenti,hogy "Tied Vagyok."
Ebbol gondolom lejott,hogy a paromnak csinaltattam es valahanyszor hatulrol csinalja es megpillantja,baromira beindul tole.Meg persze amugy is de csak a tudat,hogy erte csinaltam es a jelentese sok erzelemmel jar szamara is ahogy szamomra is.:)
7/11 anonim válasza:
Számomra a tetko visszataszító, a nő, az más.
8/11 anonim válasza:
Ma már megy ki a divatból a tetoválás!
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!