Hogyan érhetném el hogy megengedjék nekem a tetoválást?
Hirtelen jött de nagyon szeretném. Volt már ilyen "hirtelen de nagyon" döntésem, és attól boldogabb lettem mint előtte.
5 hónapja múltam 18.
De jó ez tetszik xD Az a gond hogy nekem az ilyen dolgokat nem a 18-hoz kötik, hanem az érettségihez vagy az ittlakáshoz.
Viszont a novemberi haj(le)vágásom nagyon hasonlít a tiédhez (azt sem támogatták).
Nálam is hasonló a szitu, bár én már kamaszként is akartam tetoválást, mindig is negatívan állt hozzá anyám. Mondjuk én nem rögtön 18 évesen csináltattam (meg is kaptam, hogy lám-lám, nem volt fontos, mert nem is csináltattam meg... :D), mikor végül meglett, akkor egyszer elújságoltam otthon, hogy megvan az időpont, és megyek majd, nem vette komolyan anyám, azt hitte, csak úgy beszéltem róla, hogy majd szeretnék, ahogy addig is... legközelebb hazaállítottam a kész tetoválással. :)
Húzta a száját, de végül nem szólt bele, felnőttként az én döntésem, bár elmondta, hogy szerinte ostobaság volt, plusz nulla segítséget kaptam a fóliázásban, egyedül kellett megoldanom, mert őt ez nem érdekli.
Szóval ne engedélyt kérj, csak jelentsd be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!