Miért ennyire előítéletes?
19 éves vagyok, tetovált. 18 éves koromban varrattam az elsőt, azóta ez a szám csak nőtt, és jól érzem magam a bőrömben. Keresztanyum azonban eléggé kiakadt, mikor megtudta az elsőt. Már amúgy is volt benne egyfajta elfogadatlanság velem szemben mert jó tanuló jól nevelt kislánynak látott, akart engem csak hát máshogy nevelt anya is, meg más személyiség vagyok én is. Igy sok volt köztünk a feszültség. Sokszor beszolt a tetoválásaim miatt, hogy igy hogy lesz munkám, sehova nem vesznek majd fel, a börtöntöltelékek hordanak ilyeneket stb. Elengedtem a fülem mellett, hiszen tisztában vagyok hogy aki tetovaltat az az élete során párszor megkapja ezeket a szavakat de ő nem áll le. Kritizál, beszólogat, és pont ezért nyilván a barátomat sem mutattam be neki. Múltkor azonban úgy alakult hogy vele voltam mikor a városban osszefutottunk a keresztanyummal, és hát teljesen kiakadt hogy milyen alakokkal mászkálok. A baratom is tetovált egyébként.
Miért ítélik el ennyire az emberek ha valakinek vannak tetoválásai? Hiszen ugyanaz az ember vagyok aki voltam.
Nem tudom az emberek már csak ilyenek XD. Van aki a szembedbe mondja hogy utálja a tetkókat és van aki csak a hátad mögött mondja. Én azt tanácsolom hogy ne foglalkozz vele ha nem fogad el úgy ahogy vagy. Vagy csak engedd el a füled mellett amikor ilyeneket mond...
18/F( van tetkóm és lesz is még)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!