Mit gondoltok milyet lett? Kép.
Figyelt kérdés
Sziasztok, mit gondoltok milyen lett? Nem igazán csinálok fekete fehéret...
Kép.:
Videó.:
https://www.youtube.com/watch?v=YUek055iUWo&feature=youtu.be
2017. nov. 27. 14:45
1/5 anonim válasza:
Nekem az árnyékolás annyira nem tetszik, de gyakorolj sokat és fejlődsz még biztos :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem aránytalan, én nem mertem volna ezt felrakni hús-vér emberre.
3/5 anonim válasza:
művésznek értékellek, de én alapból anti vagyok, nagyon minimalista tetkót tudnék csak elfogadni a páromon
4/5 anonim válasza:
Szerintem is az árnyékolás, az a baj hogy nagyon sötét és nagyon halvány árnyékokkal dolgozol, nincs nagyon középút (ezt sok kezdő rajzosnál látni) szóval gyakorolj még sokat.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is kicsit meg durva.ezzel azt akarom mondani hogy a részletek nem elég kidolgozottak és így a művészi jelleg elhalványul.kezdetnek / az elején viszont szép, szerintem tapasztalattal s idővel nagyon jól fogod csinálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!