Ti használtok édesítőszert? Ha igen milyet? Mit gondoltok az édesítőszerekről? Mit gondoltok az eritritről?
Én
- eritritet jónak tartom, csak drága
- használok még huxolt
- néha sima cukrot is.
Úgy vagyok vele, hogy ezekkel még nem rombolom különösebben a testemet (sem némi cukorral, sem némi édesítővel, szelektálom melyeket használom)
én úgy vagyok velük, hogy kevés az olyan, amiről igazán sok infot tudok.
a steviáról eddig nem olvastam még rosszat, és nem is tapasztaltam negatív hatást (pl a diétámat egyáltalán nem hátráltatta, pedig használtam), szóval én ezt szoktam.
áltlaában érdemes elolvasni, mert pl a nagypapámnak adtak direkt cukorbetegek részére ajánlott édesítőt és 90%-a cukor volt!! szóval erre vigyázz
Az nem cukor volt szerintem, de leginkább maltot szoktak rakni az ilyenekbe, végülis cukor lesz belőle... de hát orvosok.
Viszont az elözőnek igaza van, el kell olvasni mit tartalmaz és végülis mennyi a szénhidrát tartalma. Pont legutóbb nézelődtem tesco-ba, és még mindig vannak olyan termékek, amire elfelejtik ráírni a tápanyagtáblázatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!