Ti mit gondoltok arról, ha fiúként használnék alapózót, vagy tudom is én mit, ami eltakarja mondjuk a miteszereket, amit egyébként semmi módon nemlehet eltüntetni? Illetve milyet ajánlotok, vagy hogy vásároljak, ami a bőrömhöz megy?
Nagyon jól kell tudni sminkelni, nagyon jó termékekkel ahhoz, hogy ne ordítson, hogy ki vafy festve..
Szerintem is jobb ha kozmetikussal rendbe hozatod arcod!
felejtsd el!
de komolyan
eloszor is, fiu vagy, nem fogsz tudni sminkelni ugy mint a lanyok, ahhoz rengeteg gyakorlas kell es kell valaki, aki objektiv velemenyt tud mondani a munkadrol, kulonben csak egni fogsz, amikor vki megemliti, hogy latja, hogy sminkeltel illetve szova teszik, hogy nem jol csinaltad
vagyis ugy sminkelni hogy az ne latszodjon, csak a profik tudnak
a penzbol, amit szepito szerekre akarsz kuldeni, inkabb menj el kozmetikushoz rendszeresen
ha nagyon problemas a borod, akkor akar hetente vagy havonta, de ezt majd a kozmetikus megmondja
egyel egeszsegesebben es igyal eleg folyadekot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!