Milyen szöveget tetováljak a gerincemre?
Figyelt kérdés
Csomó idézetet néztem már, de mind olyan hétköznapi.. Rövid, tömör kéne. Valakinek ötlete?2017. aug. 9. 11:32
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha ezt nem tudod magadtól, akkor inkább ne tetolváltass! Ezt nem rossz indulatból mondom, de úgy gondolom, hogy azért tetováltatok, mert én szeretném, ha az a valami rajtam lenne, amit életem végéig viselek, nem azért, mert valaki azt mondta..
2/6 anonim válasza:
Én ezek közül tudnám valamelyiket elképzelni rajtad:
Punks not dead, Harley Davidson, Glory or Death
Mit szólsz?:)
3/6 anonim válasza:
Tonhalsaláta.
Most komolyan?????? Most azt sem tudod, mit akarsz, csak hogy tetoválás legyen? Kicsit gondolkodj el... utána tetováltass.
4/6 anonim válasza:
Le a kalappal elotted,hogy kepes vagy a sajat gerincedet tetovalni.
Viccet felreteve, ne itt kerdezoskodj, nem mi, nem az ismeroseid/haverjaid fogjuk a tetovalasodat viselni egy eleten at. Neked kell eldonteni, ami neked tetszik. De az ilyen gyors otleteknek, fellangolasoknak kesobb megbanas a vege.
5/6 anonim válasza:
ezt: nincs semmi egyéniségem, ezért ezt idevarrattam.
6/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez:
Nichtmare, ( azt jelenti rémálom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!