Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen szöveget tetováljak a...

Milyen szöveget tetováljak a gerincemre?

Figyelt kérdés
Csomó idézetet néztem már, de mind olyan hétköznapi.. Rövid, tömör kéne. Valakinek ötlete?

2017. aug. 9. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha ezt nem tudod magadtól, akkor inkább ne tetolváltass! Ezt nem rossz indulatból mondom, de úgy gondolom, hogy azért tetováltatok, mert én szeretném, ha az a valami rajtam lenne, amit életem végéig viselek, nem azért, mert valaki azt mondta..
2017. aug. 9. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Én ezek közül tudnám valamelyiket elképzelni rajtad:

Punks not dead, Harley Davidson, Glory or Death

Mit szólsz?:)

2017. aug. 9. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Tonhalsaláta.

Most komolyan?????? Most azt sem tudod, mit akarsz, csak hogy tetoválás legyen? Kicsit gondolkodj el... utána tetováltass.

2017. aug. 10. 07:04
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Le a kalappal elotted,hogy kepes vagy a sajat gerincedet tetovalni.

Viccet felreteve, ne itt kerdezoskodj, nem mi, nem az ismeroseid/haverjaid fogjuk a tetovalasodat viselni egy eleten at. Neked kell eldonteni, ami neked tetszik. De az ilyen gyors otleteknek, fellangolasoknak kesobb megbanas a vege.

2017. aug. 10. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
ezt: nincs semmi egyéniségem, ezért ezt idevarrattam.
2017. aug. 11. 13:06
 6/6 anonim válasza:
0%

Nekem nagyon tetszik ez:

Nichtmare, ( azt jelenti rémálom )

2017. aug. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!