Mi a véleményetek azokról akik a szüleik vagy csak egyik szülő portréját tetoválják ki jól látható helyre?
Biztosan nagyon jó a kapcsolatuk. Vagy valamiért nagyon hálásak nekik.
Vagy még azok szoktak ilyet, akik elveszítették a szüleiket.
Nincs különösebb véleményem, se pozitív, se negatív. Ha valakinek ez fontos, akkor tegye meg, az ő dolga.
én a legnevetségesebbnek mégis azt tartom amikor valaki mesehősöket vagy egyéb nem személyes vagy személyükhöz nem kapcsolódó illető pofáját tetováltatják ki pl.: zenészek,írók ,filmsztárok portréit
egyszer láttam például ady portrét egy csajon , nagyon megkérdeztem volna tőle,hogy most ez mi ?
biztos lett volna rá valami belemagyarázás ,de a legvalószínűbb,hogy akkor tanulta a suliban :D:D:D
mert egyébként tényleg jól néz ki meg minden ,de azért szerintem van 1 határ amikor a jól néz ki rovására megy,hogy ott motoszkál a fejedben szép szép,de WTF? mit jelentsen ez.
Nekem például egyáltalán nem tetszik,hogy valaki a családtagja, rokona portréját tetováltatja az alkarára szerintem pontosan elég a falon ha kint lóg, ha már család,rokon,stb akkor legyen inkább szimbolika mint egyértelmű portré
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!