Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményed amikor a...

Mi a véleményed amikor a "gyerekeküket" tetoválják magukra az emberek?

Figyelt kérdés

Mostanában kismillió ilyen tetoválást láttam, különféle kivitelezésben. Tenyérlenyomat, születési idő, monogram, teljes név, esetleg portré, stb..

Ez nem olyan mintha valaki az aktuális partnerét tetováltatná? Mert oké hogy amíg a gyerek kicsi, aranyos és ártatlan. De ha felnő, mi van ha olyat tesz amire nem lennénk büszkék? Erre is kismillió példát tudnék felhozni. Sok család szakad szét. Szerencsére nem általános, de megesik.

Félre értés ne essék, tudom mi az hogy szeretni, nekem is van egy fiam, tűzbe tenném a kezemet érte, de józan ésszel belegondolva, tudom hogy ez változhat.

2014. jún. 4. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
15%
Talán fél attól, hogy máskülönben elveszíti, nem normális, kattant, zakkant emberek lehetnek ezek.
2014. jún. 4. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Semmi közöm hozzá, ígyhát nincs róla véleményem. Viszont semmiképp nem tudnám összehasonlítani egy partnerhez kapcsolódó mintával. Oké, nem lehet tudni, mi lesz a gyerekből, hogyan alakul az élete, de az én gyerekem nem tudna olyat tenni, amiért megszűnnék őt szeretni. Oké, lehet, nem lennék rá kifejezetten büszke, de szeretném, és a gyerekem maradna.
2014. jún. 5. 01:14
 3/7 anonim ***** válasza:
A portrékkal nem vagyok kibékülve, engem feszélyeznek. A múltkor is láttam egy nőt a buszon, akinek az anyja (?) portréja volt az egész nyakára tetoválva, kb 30 centis méretben, a hideg rázott tőle. Ismerkedésnél nálam hátrány, pedig nagyon szeretem a tetoválásokat, én is lassan teljesen betelek velük. Ha viszont valami egyedi mintával emlékezik meg az illető a gyerekéről/családtagjáról, nem ilyen sablonos hülyeségekkel mint név meg születési dátum, az kimondottan tetszik.
2014. jún. 5. 08:15
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

A gyerek akkoris gyerek marad, ha embert öl.

Portrét viszont csak akkor varratnék magamra, ha az olyan profi kidolgozású, mint egy fénykép.

Biztos tetováltatok majd valamit a gyerekemmel kapcsolatban.

2014. jún. 5. 09:08
 5/7 hunbula ***** válasza:
Mindenkinek más a felfogása, szemléletmódja. De én is úgy gondolom, hogy igen a gyereked bármi lesz is, a gyereked. Júj ne legyen a bőrömön ez a cucc mert ha esetleg valami baj lesz a gyerekemmel ciki lesz? Ne már. Egyébként is a gyerekre az élete jelentős részeként kellene, hogy tekintsen rá az ember, és így aztán nem látom furcsának egy kicsit sem a tetoválást. Nem úgy kell hozzáállni, hogy jaj lehet hogy sátán lesz a gyerekből, hanem arra törekedni minden nap, úgy nevelni, hogy ne legyen belőle. És akkor büszkén lehet viselni a mintát is ugye...?
2014. jún. 5. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki azt varrat magára,amit akar.Az ő teste nem az enyém.A portré amúgy szerintem jó,nincs vele semmi gond.
2014. jún. 5. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túl teátrális. Gondolom az ilyennek nincs élete, az egyetlen "érték" amit fel tud mutatni, hogy szült/csinált egy gyereket, ezért ezt a tényt pajzsként tartja maga előtt.
2014. jún. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!