Dexy kérdése:
Mit tetováljak?
Figyelt kérdés
az alkaromra valami rövid soron gondolkozok angolul ... de nem jutott még semmi jó az eszembe. 20/l2012. máj. 4. 15:29
1/8 anonim válasza:
a tetkonak pont az a lényege hogy tudd mit akarsz, addig nem is érdemes feltetováltatni......
2/8 anonim válasza:
Ha nem tudod mit akarsz, akkor még nem akarsz tetoválást. Ne mi mondjuk már meg, mit viselj magadon egy életen át!
6/8 A kérdező kommentje:
:D mire megnéztema választokkat megszületett az ötlet :) Csak annyira fel vagyok pörögve, azt sem tudom hova kapjak. Várom nagyon hogy meglegyen a remekmű :)
2012. máj. 5. 19:01
8/8 anonim válasza:
Life is a game = az élet egy játék azt jelenti. én ezt akarom hébrül az oldalamra csak egy tipp angolul de télleg ne tőlem függjön vagy lopd el az ötletem :D de ha már kitaláltad akkor jólvan :) és mit akarsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!