Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nyelv piercing, normális e ha...

Nyelv piercing, normális e ha kitágult a lyuk?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 2 hete csináltattam egy nyelv piercinget, de pár napja elkezdtem észrevenni, hogy elkezdett tovább “szakadni” a seb, a felső golyó nagyjából már átfér rajta. Nagyon meg vagyok ijedve, hogy ez normális e, mert senkinél nem láttam még hasonlót. Az ékszer az elég hosszú, erre gondoltam hogy esetleg ez lenne a probléma, hogy mivel túl nagy ez miatt tágult volna ki a seb? Köszönöm a válaszokat előre is. Hétvégén terveznék vissza menni a piercingeshez megmutatni neki, hátha az megoldás lenne ha kicserélné rövidebbre az ékszert.

tegnap 18:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, normális, belesüllyed. Ahogy gyógyul, megszűnik ez az állapot. A lyuk valójában nem tágul ki, nem szakad, csak úgy tűnik, mivel a nyelv felduzzad, majd leapad és a duzzadás során a golyó helye miatt ilyennek tűnik.

A gyógyulási idő 6-8 hét, utána cseréltesd ki rövidebbre, de addigra meg fog szűnni az a lyukacska.

tegnap 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Huu, köszönöm most kicsit sikerült megnyugodnom. :)
ma 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!