Normalis, hogy a lövetett helix piercinggel nincs problemam?
Mult het csutortokon hirtelen felindulasbol megcsinaltattam. (igazabol evek ota terveztem, de feltem raszanni magam a fajdalom miatt. Csutortokon nagyon rossz napom volt kb minden mindegy alapon kb 10 perc alatt dontottem el.)
A loves nem fajt, utana kb masfel oraig ego erzes volt + picit duzzadt, de igazabol semmi extra. Aztan masnapra normalizalodott.
Tegnap megvettem ra a tisztitoszert amit mondtak es elkezdtem hasznalni.
Mindenhol olvastam a lövetôs, rosszul gyogyulos remtorteneteket..es total megijedtem.
Ugyanis, nyilvan, ha mozgatom, erzem, hogy ott van, plusz erzekenyebb picit, de nem faj, a nap 80%ban el is felejtem, hogy ott van.
Nem valadekozik, nincs bedagadva.
Arra figyelek, hogy a hajamat feltuzve hordom, nem aztatom es nem fekszek ra, de kb ennyi. Forgatni is tudom fajdalom nelkul (igyekszem nem fogdosni azert).
A tisztitasa kb annyo, hogy fultisztitoval ovatosan korbetorolgetem a kremmel (nyilvan ilyenkor, mivela seb korul matatok, mozgatom jobban, 10-15 percig kellemetlen utana)
A sok sztori miatt viszont parazok.
Szerencses vagyok vagy mèg lehet durva fertozesem miatta?
Valószínűleg azért hallottál sok rémtörténtet, mert akivel nem történik semmi az általában nem írja meg, hogy "hahó nincs semmi problémám" 😂
Pl nekem se volt egyik piercingemmel se problémam, barátnőmnek se a helixével.
Ha rendesen kezeled, akkor később se lesz gond, nyugi. Bár a krém nem a legjobb választás, mert a ragacsossága miatt beleragad a kosz. Betadin vagy Octenisept jobb lett volna.
Szia!
Lehet, hogy semmi baja sem lesz, de azért kezelgetni kell rendesen, a porcos ékszerek gyógyulása 6-24 hónap, ezen időben bármikor be tud gyulladni sajna. De amúgy jól csinálod a többit, de máskor, ha hirtelen ötleted támad, inkább szúrasd, illetve való igaz, a piercingek kezelésére az octenisept, vagy más folyadék alapú szer kell, nem krémek, gélek, vagy kenőcsök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!