Válaszoltok légyszi a helix piercinggel kapcsolatban? 14l
18 alatt elvileg csak szülővel...vagy írott engedély vagy kíséret...nevesebb/jobb szalonokban ELVILEG így csinálják csak, rosszabba meg nem érdemes menni...:)
Nekem lőtték, de ez elvileg veszélyes, mert jobban roncsolja az idegeket...de nekem négyet is belőttek, és egyet félig porcba, és ott se szakadt le, és nincs semmi bajuk a kicsikéimnek...szóval inkább szúrasd...:)
Én egyáltalán nem éreztem (de én a köldök piercinget se mondjuk)...ez csak az emberek fájdalom küszöbétől függ, van olyan ismerősöm, aki sima füllövésnél (legalulra az "alap" fülbevalót) is eljátszotta a hattyú halálát...:/
Szerintem olyan szempontból korai, hogy nem volt elég időd átgondolni esetleg...én is az elsőt 14 évesen csináltattam szintén, és utána négy évig vágytam több piercingre, anya azt hitte kinövöm, de nem nőttem ki, még mindig akarom őket...és remélhetően hamarosan én is eljutok a két újabb helixemért...:) (előtte pár másik piercing van listán)
Ha tetszik neked megéri, még fiatal vagy könnyen regenerálódsz, szóval még akár be is tudod forrasztani, ha nem sokáig tartod benne, akkor akár heg nélkül is...:)
Olyan szempontból, hogy szabad-e már, vagy hogy néznének rád, vagy valami...szerintem egyáltalán nem korai! :)
De azért a szüleiddel egyeztess előtte :)
Szerintem megcsinálja. Nekem is van egy rakás piercingem, a fülembe nem is tudom, hogy mennyi, mert mindig újra kell számolni, mert elfelejtem, vagy újak készülnek, és úgy felejtem el:D olyan 20-23... A lényeg, hogy amikor olyat akartam a fülembe amit magamnak féltem megcsinálni, azt pc-s csinálta, 15 voltam és lazán megszúrta az industrialom.
A helixemet már a (teljesen tapasztalatlan, ez volt az első szúrása) barátom csinálta. Nemigazán fájt, viszont nekem elég lassan gyógyult. Annyi az egy gond vele, hogy ha rosszul fekszel le, és megnyomod, akkor fáj utána:D Azon kivül semmi gáz. Azért nem mész a szüleiddel, mert nem akarod, hogy tudjanak róla, vagy csak nem mennek el veled?
És igen, mindenképp szurast, mert a lövéstől repedhet is a porc, és sokkal tovább gyógyul, mint amúgy.
Stranrda meg mehetsz vele, csak ne legyen vizes ill. ne mennyen a seb környékére semmi baci. De egy kb 3 hét után úszhatsz a víz alatt is:D
És abszolút nem kora. Vannak roszabb dolgok is amiket megcsinálnak a 14 évesek.
Szerintem:)
Nekem van és nagyon szeretem:) március végén lett szúrva, asszem 2 napig fájt, akkor is, ha nem értem hozzá. Még mindig érzékeny, de már csak akkor fáj, ha megnyomogatom:D
4-es válaszoló: hogy fér el 20-25 pc a füledben? De komolyan érdekelne, mert elképzelni se tudom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!