Helix piercinggel rendelkezők vagy szakértők segítsenek! Kérdések lent:?
Figyelt kérdés
Talpas helixem van és szeretnék váltani karikára, viszont olyat szeretnék amin nincs golyó. Ma elmentem egy piercingeshez és venni szerettem volna karikát viszont azt mondta h jöjjek vissza holnap ugyanis magamnak nem tudom berakni mert vmi feszítővel kell beoperálni és elég bonyolult viszont ingyen megcsinálja. Van olyan helix amit saját magamnak be tudok rakni és kivenni amikor szeretném, mert nagy rá az esély, hogy nyomni fog alvás közben. Ennek mi a pontos neve? Esetleg a golyós karikát könnyebb kezelni ilyen téren, és be tudom magamnak rakni? Válaszaitokat előre köszönöm!2015. aug. 4. 19:31
1/6 anonim válasza:
Akármelyik karikát be tudod rakni magadnak, csak meg kell venned
3/6 anonim válasza:
szethajtod oldaliranyba, beteszed, osszehajtod.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
2015. aug. 4. 20:10
5/6 anonim válasza:
Utóbbi nem a széthajtod, beteszed, visszahajtod verzió!
Szegmenszáras karika, tehát egy részét ki lehet venni, berakás után pedig vissza kell tenni. Nem könnyű, tehát inkább segítséggel megy!
6/6 anonim válasza:
Szerintem a golyós karikát könnyebb, ha nagyon zavar meg forgasd úgy hogy a golyó ne látszódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!