Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix-szel (így kell ezt...

Helix-szel (így kell ezt írni? O. o) rendelkezők! :D Nektek a pc-s, ha ő szúrta, mennyi időt mondott gyógyulásnak? Mert engem hat-nyolc héttel ijesztgetett miután már kész volt :D És kedden lesz egy hete hogy megvan.

Figyelt kérdés
Ui: És most varasodott be egy kicsit. Meg betadin folyékony kézfertőtlenítősszappancucclival kezelem (a pc-s ajánlotta)

2015. júl. 13. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2-3 hónapot mondott, de igazából látszik és érződik, amikor gyógyult. Ha már nem fáj, nem duzzadt, nem piros, nincs semmiféle rászáradt genny és egy nagyobb rántástól vagy beleakadástól sem érzel semmit, akkor van "kész".
2015. júl. 13. 23:03
 2/9 A kérdező kommentje:
ahaa. Hát pirosnak eddig se volt az, meg duzzadt se :D Csak ha egyszer kétszer nekiütődik valami, akkor leszérzékenyebb.
2015. júl. 13. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyelőre még ne próbáld ki, de pár héttel később rángasd meg kicsit. Ha semmi, akkor kicsit jobban. Ha akkor se érzel fájdalmat, kész vagy. Azért arra figyelj, hogy ilyen kemény gennydarabkák vannak-e rajta, az is egy jelzés, hogy még nem jó és ez lehet fájdalomtól független.
2015. júl. 13. 23:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Hm, most megpiszkáltam de már nem fáj ._. na mindegy, két hét után még úgyse lesz jó :D egyébként gennycucc most keletkezett rajta, anyám szívbajt kapott rajta, azt hitte begyulladt xd :D
2015. júl. 13. 23:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem hónapokig gyógyult. Ebből kb csak 2-3 napig volt nagyon érzékeny, de, utána még éreztem azért, ha nyomogattam.
2015. júl. 14. 01:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egy hónap és cserélhetem más pc-re ha gondolom. Háát ez volt a tavaszi szünetben. Azóta még mindig nem gyógyult be teljesen :\ de legalább aludni tudok azon az oldalamon már :D
2015. júl. 15. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Előre kellett volna olvasgatnod. Nem csak ijesztgetett, az bizony egy-két minimum mig teljesen begyógyul.

Az jó ha nem gyulladt és nem fáj, akkor gyógyul, de még nincs kész. Lehetőleg egyenlőre ne vedd ki az ékszert mert simán benőne a luk. :O

Türelem. ;) Ám mások is hasonló cipőben járnak. ;)

2015. aug. 21. 18:23
 8/9 A kérdező kommentje:

helyzetjelentés, mostanra gyógyult be teljesen. Na jó, majdnem, de már csak kicsit sajog ha megrángatom :D

A nyarat meg túléltem vele, és nem történt semmi baj, köszönöm mindenkinek :3

2015. dec. 20. 21:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Jöhet a következő?? :D
2015. dec. 23. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!