Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválják a hátam, mit...

Tetoválják a hátam, mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Elég nagy tetoválás,aminél ugye a körvonalakat rajzolják meg először,és tarkótól egész csípőig leér.

Ilyenkor mit vigyek vagy vegyek magam elé órákig?

Mert nyilván a melltartót is le kell venni,egy ismerősöm azt mondta egy cipzáros pulcsiban menjek amit majd fel tudok venni előlre magamra,ez nm rossz ötlet,valakinek valami tippje esetleg? Nm tudom más ilyenkor mit vesz oda,nem akarok beégni sem :)

24 L

2016. dec. 29. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Bikinifelső. Lefekszel, kioldod, senki nem lát semmit.
2016. dec. 29. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is arra szavazok, hogy cipzáras felsőt vagy blúzt vegyél fel fordítva, mint egy kényszerzubbonyt. Eleget takar, a tetoválónak pedig nincs útban.
2016. dec. 29. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha kevésbé vagy szégyellős, megoldás lehet egy olyan melltapasz is - tudod, amit a nagyon átlátszó kisestélyik és hasonlók alá is fel szoktak venni. Ilyen szilikonszerű izé, lényegében csak a melledet takarja, mérettől/fajtától függően bimbót vagy nagyobb területet.

Ami még nekem eszembe jutott, bár az nyilván nehezebb megvalósítani, ha amúgy nem hordasz ilyesmit, vannak ilyen elöl összekötött fürdőruhák, azok nyakban meg bugyivonalban pántosak csak hátul, és akkor szabadabban tudsz mozogni, mint egy akármilyen magadhoz szorított cuccban.

De igazából ha a hasadon fekszel, akkor nem kell túlgondolni, simán kikapcsolod a melltartót a hátadon, és senki nem lát semmit, kb. mint mikor a strandon napozol.

2016. dec. 30. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!