Ha én függetlenség, önállóság miatt szeretnék egy korona tetkót, akkor férfi vagy női koronát varrassak magamra?
Bár az elsővel egyet kell értsek, de a te döntésed, a te bőröd (csak jól gondold át).
Egyébként meg ha koronát akarsz tetováltatni magadra akkor természetesen a nemednek megfelelőt.
Többi válaszolónak: a kérdező valószínűleg nem a történelem és politika iránti rajongása előtt szeretne hódolni a koronatetkóval,hanem mint szimbólumok előtt(saját magam királya/királynője vagyok pl)
Hmm egyébként én nőként női koronát varratnék,de csak azért mert a királynők jobban inspirálnak,mivel nekik jóval erőteljesebbnek,akaratosabbnak és hatalmasabbnak kellett lenniük a férfi párjuknál ahhoz hogy megkapják a kellő tiszteletet(a férfiak lehettek gyengék és buták,akkor is tisztelték őket)és ez valahol üdítő gondolat.
Meg azért is jobb lenne a saját nemedét mert ha pl te férfi vagy és női korona van rajtad azt mások úgy is felfoghatják hogy az életedben lévő hölgyek uralnak, ha nő vagy akkor a férfiak(de az is benne van a pakliban hogy senki se fogja észrevenni hogy más nemű korona XD)
Mondjuk az lenne a legjobb ha egy uniszex koronát választanál :D
De persze a lényeg tényleg az hogy neked melyik mit jelent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!