Szerintetek a skótok tényleg el fognak szakadni az Egyesült Királyságtól?
Szeptember 18.-án lesz a szavazás, hogy Skócia önálló állam legyen-e, vagy továbbra is az Egyesült Királyság része maradjon.
Szerintetek függetlenedni fognak, vagy maradnak az UK részei? A skót lakosság többsége milyen állásponton lehet? Mert én olyan cikket olvastam, hogy 300 éve már függetlenséget akarnak, Anglia viszont most a font elvesztésével fenyegeti őket.
Képes lenne Skócia megállni a lábán önálló államként az UK nélkül?
El fognak vajon szakadni?
"Miért raknák ki az EU-ból?"
Azért, mert függetlenedés esetén új ország lenne, Skócia néven, az EU-ba pedig az Egyesült Királyságot vették fel, nem külön Skóciát!
Nem fognak kilépni, annál több eszük van azért. Meg a felmérések szerint a fenyegetések is beváltak pénzügyi részről.
Ki fognak lépni. A pénzügyi fenyegetéssel meg nem érnek el semmit se az angolok, mivel pont a pénzügy az egyik ok, amiért kiakarnak lépni. Mivel elég szépen nyúlják le a skótoktól a pénzeket.
A ki zárás se hatja meg különösebben őket. Nem lesznek EU tagok? Na és? Nem olyan húdenagy dolog az EU tagság. Jó, van a szabad vándorlás, aminek meg van a hátránya, hogy ugyanazok ellepik Skóciát, mint Angliát.
Anglia meg azért fenyegetőzik, mivel elég sok pénzt elveszítene, ha Anglia kilépne az EU-ból. Igaz, a nagy hatalmak se néznék jó szemmel a skótok függetlenedését, mivel nem akarják, hogy elinduljon a függetlenedési láz Európában.
Itt a legfrissebb, szoros lesz szerintem. Szurkolok nekik kilépjenek, Anglia már úgyis menthetetlen társadalmilag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!