Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szemöldök tetoválásról mi a...

Szemöldök tetoválásról mi a véleményetek? Nekem tetszik is, és szeretném megcsináltatni, mert se időm se türelmem hogy mindig festegessem, megéri igy szerintetek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 14. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Neeeeeeee! Többeknek van körülöttem, könyörgöm hogy ne tedd!
2014. aug. 14. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem se, nagyon nem szépek, természetellenesek..
2014. aug. 14. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ne festegesd és hagyd békén.
2014. aug. 14. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Kb 5 másodperc 1-et kihúzni ceruzával, tehát a 2 összesen 10 másodpercet vesz el az életedből. Erre nincs időd és türelmed? Akkor tetováltass és legyél olyan ótvar r.anc kinézetű, mint az összes tetovált szemöldökű "nő"....
2014. aug. 14. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Menj el kozmetikushoz havonta 20 perc és nem kell minden nap foglalkoznod a szemöldököddel.
2014. aug. 15. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha pocsék a szemöldököd (hiányos, kusza, formátlan és emiatt festetni se tudod rendesen) és ha totál ügyetlen vagy rajzolásban. Nálam mindkét eset fennáll, egyáltalán nem rib**cos végeredmény, sokkal jobb, mint korábban bármi.

Ha nincs nagy vész a szemöldököddel, kozmetikus rendbe tudja tenni szépen, akkor ne tetováltass.

2014. aug. 15. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetoválás, akkor csakis profi sminktetoválóval csináltass szálas tetoválást, az hasonlít leginkább az igazi szemöldökre. Igazából a hiányos részeket pótolják ki és formát adnak a szemöldöknek. Az egyben színezett szemöldök nagyon csúnya szerintem is.
2014. aug. 18. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!