Helo, ez a tetoválás kb. Hány órás munka, és mennyibe kerül, és nektek tetszik?
Figyelt kérdés
www.westend-tattoo.hu/hu/kepek/tetovalas/kigyo/1377582014. aug. 11. 11:14
1/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik, olyan mint egy matrica. nincs mélysége és a vastag kontúr borzasztó! talán 4-5 óra lehetett, de az idő megsaccolása nem az erősségem. az hogy mennyibe kerül meg szalonfüggő. 5-6ezer/óra
2/13 A kérdező kommentje:
Oké, tudsz ehez hasonló tetkoról linket küldeni??
2014. aug. 11. 11:24
3/13 anonim válasza:
gondolom te is látod a különbséget. nyilván a minőséget és a szépséget meg kell fizetni, valószínüleg ez nem egy 50ezres tetoválás
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ez a tetkó és ezt pápán hol csinálják meg???
2014. aug. 11. 12:25
5/13 anonim válasza:
konkrétan ezt? sehol! ez már valakin rajta van, nem szép dolog más tetoválását lekoppintani. egyébként google a barátod, beírod, hogy Pápa tetoválószalon és valószínüleg lesz találat. majd ha sikerült ez, akkor besétálsz a szalonba, megmondod a tetoválónak, hogy te mit is szeretnél ő pedig rajzol neked egy olyat, amit jó esetben még nem visel senki...
6/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hülyeség mert most kiválasztok egy nekem teccő tetkót és az már valakin rajta van és e miatt nem lehet nekem ugyanaz
2014. aug. 11. 13:44
7/13 anonim válasza:
Nekem sem tetszik..se a kivitelezés, se a minta..
8/13 A kérdező kommentje:
És pápán melyik tetováloszalon a legjobb ???
2014. aug. 11. 14:17
9/13 anonim válasza:
mert miért pont az kell, ami máson már rajta van?? hol az egyediség? az ilyen ember inkább ne tetováltasson. gondolom neked is csak divatból kell. amit linkeltem azon látszott, hogy az emberke a saját kígyóját varratta magára. neked mi a franc közöd van ahhoz a kígyóhoz. a fajtáját tudod? gondolom nem. ha annyira egy kígyót akarsz akkor legalább terveztess egyet, ne másét varrasd már magadra könyörgöm!!!
10/13 anonim válasza:
ja és honnan tudjam hogy Pápán melyik a legjobb szalon? én budapesti vagyok, az ittenieket ismerem, fogalmam nincs Pápán ki hogy dolgozik. de mondtam: keress google-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!