Nektek tetszik ez a tetoválás? : ) Kb mennyibe kerülhet egy ilyet megcsináltatni?
2012. márc. 4. 20:09
1/26 Ezvagyokén :) válasza:
Nekem nagyon tetszik,bár azért meggondolnám,hogy megcsináltatom-e (mert ugye mégis csak egy örök életre ott lesz) Szerintem minimum 20.000 forint lenne (általában időre számítják) Szóval kb 2-30.000 forintra számíts!
2/26 anonim válasza:
Ezt kb 5-6 ezerért is megcsinálják neked. Mivel nincs tele bonyolult részekkel, nincsenek benne színek, meg szín árnyalatok, ezt egy normál szalonba simán megcsinálják neked. Persze időre is számítják, először sétálj be és kérj árajánlatot aztán majd meglátod hogy kell-e vagy nem. Én nem csináltatnék tetoválást soha, mert az örök életemben rajtam lesz és egy bizonyos idő után tuti megunnám.
3/26 anonim válasza:
20-30.000 forint? atyavilág. dehogy annyi.
kb. egy ötösért megcsinálják.
a felkaromon (is) van egy nagyobb és bonyolult, ami 18.000 volt.
amúgy nem tetszik. számomra nulla mondanivalója egy masninak.
4/26 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik szerintem nem semmitmondó pont arra emlékeztet hogy egyszer milyen fiatal voltál és hogy akkor milyen jó volt.nem kell féltétlen egyedinek leni hogy jelentsen valamit,nekem egy kis szív vaan a jobb bokámon az első szerelem emlékére.
5/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a masnikat, de tetováltatni nem tetováltatnék, mert nekem is, mint ahogy azt már előttem írta valaki, semmi mondanivalója nincs. De ha számodra van, akkor ne foglalkoztasson mások véleménye. (:
Nekem is van olyan tetoválásom, amire egyesek fogják a fejüket, hogy nem vagyok normális, de én tudom, hogy számomra mit jelent, és miért tetováltattam ezt. Akinek meg nem tetszik, ne nézze.
Amúgy a masnit 5-6 ezerért tényleg megcsinálják.
6/26 Ezvagyokén :) válasza:
nehogymár mindenki felhúzza a vizet "Te jó ég 20-30.000" Igen! a barátnőmnek 2 (!) csillagot tetováltattak a westenben ennyiért
7/26 anonim válasza:
jó basszus a westendben a helyet kell megfizetned, meg a flancot. Én elhiszem, hogy ennyiért csinálták, de a westendnél ezerszer jobb helyek vannak és persze ügyesebb tetoválók. Aki nekem csinálta 4órányi tetoválásért kért 16ezret, tehát egy óra 4000ft nála. sztem neked nagyon max 8000 lenne. Rita tattoo. ajánlom figyelmedbe.
8/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Tök ari *.*
9/26 anonim válasza:
Ha a Westendben kellet csináltatnotok,meg is érdemlitek,még hogy 2 csillag 30000:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!