4/12 anonim válasza:
nekem is bejön:) és a körmöd is!!!
Mi a jelentése a szövegnek?
22L
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
A szeretet/szerelem harca! :)))
2011. febr. 10. 21:40
6/12 anonim válasza:
21:28 vagyok
fájt egyébként? Nekem kettő van, de az egyiknél majd be sz@rtam (lapocka)
Az ujj meg hát gondolom még érzékenyebb
7/12 A kérdező kommentje:
A "der" szócska nagyon fájt, és a "K" betű :) Azon kívül a többi egész tűrhető volt, bár miután kész lett, pár napig nagyon érzékeny volt, inkább nekem ez volt kellemetlen.
De imádom :)
2011. febr. 10. 22:10
8/12 anonim válasza:
akkor szerencséd volt. bár nekem inkább utána fájt volna:P de nem fájt, simán aludtam háton.
Az elhiszem, hogy imádod, mert tényleg nagyon szép. Látszik, hogy nagyon jó tetováló csinálta, igényes és nem egy összecsapott munka:)
9/12 anonim válasza:
Szerintem rettentő ízléstelen.
10/12 anonim válasza:
Nagyon szép! Annyit megkérdezhetek, hogy miért pont német nyelven csináltattad? Tetszik vagy van valami német vonatkozása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!