Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek tetszik ez a tetoválás?...

Nektek tetszik ez a tetoválás? : ) Kb mennyibe kerülhet egy ilyet megcsináltatni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 4. 20:09
1 2 3
 11/26 Mónika07 válasza:

Szerintem aranyos,legalább is nekem ez jutott először eszembe róla,olyan csajos:)

én is szeretnék majd egyszer de nekem leginkább csak a feliratok tetszenek

meg nem tudom hogy jól hallottam-e de vannak olyan tetkók amik csak pár évig maradnak meg a bőrben majd lekopnak,igaz ez? ha igen akkor azok drágábbak mint a normál tetkók?

2012. márc. 13. 13:44
 12/26 anonim ***** válasza:
nagy divat most a masni, de idővel el fog tűnni a népszerűsége.
2012. márc. 13. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:
CM PUNK ,neked mi bonyolult egy PEPSI logón?
2012. márc. 13. 15:40
 14/26 anonim ***** válasza:
nincsenek ilyen tetkók. ez hülyeség,hogy pár évig ott van és eltűnik. ami az igazság,hogy 2évig kb szép,utána meg kidobja a bőröd egy részét...szóval pont annyit,hogy felismerhetetlen undorító tetoválásnak nem nevezhető valami legyen rajtad....és ekkor jön a takarás. egy szebb,nagyobb, drágább mulatság. Én tudom mert már megjártam ezzel.:)
2012. márc. 13. 17:03
 15/26 A kérdező kommentje:
és ezeknek van kártékony hatása?
2012. márc. 13. 19:07
 16/26 anonim ***** válasza:

aztak_rvahéccázát. most besírtam rajtad :DDDD

cmpunk nem én vagyok. ő egy amerikai pankrátor. én egy magyar csaj vagyok. az ő felkarján van Pepsi logo, az én felkaromon egy anime szereplő van, amit bonyolultabb megcsinálni, mint hinnéd. vili?

2012. márc. 13. 20:45
 17/26 anonim ***** válasza:
2012. márc. 14. 10:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Amugy el sem tudom képzelni,milyen bonyolult lehet animésen tetoválni,én igy tudok: [link]
2012. márc. 14. 10:46
 19/26 anonim ***** válasza:
De hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak,nos ,a masninak nem tudom mi a jelentése,de nem csuklóra kellene varratnod,bokán sokkal szebb lenne,az pedig,hogy nektek tetszik-e?Ne legyen meghatározó,abban hogy neked milyen tetoválásod legyen,ha ez kell,akkor ne érdekeljen ki mit mond.Kb .mennyibe kerülhet?Ha kifogsz egy jóarc tetoválót,akkor 4-5 ezerből megúszod.
2012. márc. 14. 11:04
 20/26 anonim ***** válasza:
Uhh ez az anime tetkó eléggé barlangrajz...
2012. márc. 26. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!