Ti megengednétek a 16,5 éves lányotoknak ezt a tetoválást?
2014. júl. 28. 11:08
11/17 anonim válasza:
Ha megkeresi rá a pénzt (nem zsebpénz, és nem rokonoktól ünnepre kapott, hanem igazi munkáért kapott fizetés), és normális, megbízható helyre megy, akkor igen. Ha két év múlva megunja, az ő baja, majd megoldja az eltüntetést is, de egyiket se finanszírozom, viszont szívesen elkísérem, ha szeretné.
Ha elég felnőttnek érzi magát a tetoválashoz, akkor legyen elég felnőtt, hogy megdolgozzon érte, és legyen elég felnőtt, hogy viselje az esetleges következményeket, mint pl ha munkahelyen takarnia kell, akkor 40 fokban is hosszú ujjú ingben van, mert csuklóra tetováltatott. Ismerek ilyet, ő bevállalta.
12/17 anonim válasza:
Nem. Azt se engedném hogy férjhez menjen.
13/17 anonim válasza:
Nem. 14 éves korom óta akartam tetoválást és láss csodát! Kibírtam addig míg 18 lettem. Pedig mindennél jobban akartam. Ráadásul ez egy pocsék divat minta, látod a google is hány találatot hozott ki rá...és mint mondta egy előző válaszoló: nem attól lesz valaki érett hogy a pasija huszonéves és szexel vele, emiatt már nagy lánynak hiszi magát. Majd ha letett valamit az asztalra vagy tudja mit akar az élettől.. Ja és gondolom csuklóra akarja a tetkót. De ha már megengeded neki akkor legalább arról győz d meg hogy takarható helyen legyen...
14/17 anonim válasza:
16. szülinapomra kaptam az első tetkómat anyukámtól, nem bántam meg, a mai napig az egyik kedvencem (azóta kb tele vagyok velük). ha ismerném a lányomat annyira, hogy tudnám, nem bánná meg, akkor simán engedném neki. nem minden 16 éves gyerekagyú, és sokan már tudnak önálló döntéseket hozni.
15/17 anonim válasza:
ilyen tucatvackot, eltakarhatatlan helyre nem engednék neki, pláne nem úgy, hogy egy másik kölykön legyen a tetkó fele...egyedit, takarható helyre esetleg, de csak olyan helyre, ahol nem fog nagyon változni a teste pl lapocka
16/17 anonim válasza:
Én tuti nem engedném. Majd ha már érettebb lesz, 18 év után. 16-17 évesen én is akartam tetkót, de kb. félévente megváltozott az elképzelésem, hogy milyet is... Még szerencse, hogy anyáék nem engedték. Szépen néznék most ki :D De ha 18-19 évesen is szeretné, akkor már tuti megengedném.
17/17 anonim válasza:
Nagyon giccs ez a tetkó. Azoknak van igaza akik azt mondják, a 16 éves még nem érett. Mert csak azt tudja hogy mit szeretne. De hogy mit KELL meg csinálni azt nem akarja tudni sok gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!