Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fogyásom sikerét jelképező...

Fogyásom sikerét jelképező tetoválás?

Figyelt kérdés
Sikerült fiatalon a kezembe vennem az életemet, és így szerintem amit a szüleim elrontottak nekem sikerült "helyre állítanom" órási munkával 25 kilót fogytam, és ez volt a célom, most egy tetoválással szeretném megkoronázni az egészet, ha sikerül a fél maraton lefutása(elég valószínű). Először szöveget szerettem volna, de nem találtam olyat ami igazán átadná azt amit tettem és nekem se sikerült kitalálnom utána keresgéltem mi a harc és kitartás szimbóluma, de ez se igazán vezetett sehova, és megfordult a fejembe, hogy azok a nagyon mély hegeket valahogy felhasználhatnám a hasamon amik keletkeztek, mert az elég kifejező lenne.

2014. jún. 6. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak hiszed, hogy érett vagy. Valójában lófszt sem tudsz az életről. Nagy szavakkal dobálózol, azt várod, hogy mindenki hátba veregessen ezért. Amíg ez így van, addig az egész csak képmutatás.

Nem vitatom, hogy nagy eredményt értél el a fogyással, gratulálok hozzá! Minden más viszont bullshit.

Majd pár év múlva megérted, ha felnőttél.

2014. jún. 7. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
amilyen össze vissza leírást adtál magadról olyan választ kapsz :3 hát szerintem is hülyeség hogy olyanokkal foglalkozol akik megbántottak csak pocsékolod rájuk az idődet (ha nekem sz*r nekik is legyen az xD ) és szinte biztos vagyok hogy a világ nézeted szavait (nagy részt) egy sokat mondó idézetes oldalról szetted .....hát a webdesignerséghez is kell némi kreativitás amit nem ártana fejlesztened ha még a saját tetoválásod ötletét sem tudod magadban megfogalmazni ........néhány tipp a tetováláshoz : letépett láncok és/vagy bilincsek persze a földön heverve ezzel jelezve ,hogy meg szabadultál a gének "elnyomásától" illetve ha rákeresel a láncok szimbolizmusára találsz hasonlóan kellemes jelentés tartamot ,de ha viccesre veszed a figurát akár egy ugráló kötelező sziluettet is varrat hatsz a csíkjaidhoz (bár megjegyzem az emberi test szinte állandóan változik szóval nem biztos hogy 10 év múlva is így nézel ki és így elfog veszni a tetoválás jelentés tartama)...16.l
2014. jún. 7. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
58%

olyan 20-25 évesen érdemes varratni, akkorra kiforr a személyiséged.

Egyébként a tetoválás tervezése is a tetováló munkája, szóval talán kérdezd meg ott a szalonban.

2014. jún. 8. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!