Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Merre álljon a tetoválás?

Merre álljon a tetoválás?

Figyelt kérdés
azt lenne a kérdésem hogy hogyha mondjuk a csuklótokra csináltatnátok egy tetoválást akkor az felétek nézzen hogy ti lássátok vagy fordítva hogy mások lássák jobban.

2014. jún. 6. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem úgy a logikus, hogy felém áll az írás, hiszen nekem készül, nekem mond valamit.
2014. jún. 6. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Felém, mivel magam miatt csináltatom, nem mások miatt.
2014. jún. 6. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha felirat, akkor mindenképp feléd nézzen, ha valami ábra, ami szimmetrikus (vagy majdnem az) akkor attól függően állhat le is vagy fel is. De láttam már teljes alkar tetoválást, ami után egy másik ábra is felkerült, és az oldalt állt és szerintem az úgy nézett ki szépen, úgy passzolt bele a legjobban a másik mintába.

Ami az én csuklómon van, az magam felé áll, hiszen én minden látom, úgy, ahogy akarom látni. Ha meg más nézi és tetszik neki, akkor amúgy is látszik, hogy mi az, akinek meg nem tetszik, az ne nézze :D

2014. jún. 7. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Arra áljon,amerre neked tetszik. Ne hallgass erre a sok mamlaszra.

Pusz\Píssz!!!

26/F

2014. jún. 11. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!